Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Όρθιος στην Κομοτηνή ο ΠΑΣ


Όρθιος στην Κομοτηνή ο ΠΑΣ (pics) 
Ο ΠΑΣ Γιάννινα άντεξε στην πίεση που δέχθηκε από τον Πανθρακικό κι έφυγε από την Κομοτηνή με την ισοπαλία 1-1. Ο Ακόστα έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΣ στο 32', ο Τζάνης ισοφάρισε στο 57'.

Σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε στο β' ημίχρονο να αντέξει στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι και επιστρέφει στη βάση του με τον βαθμό της ισοπαλίας και έχοντας ήδη στο σακούλι του τέσσερις βαθμούς μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-1.
Από την άλλη, η ομάδα της Κομοτηνής, δεν μπόρεσε στο πρώτο φετινό εντός έδρας αγώνα της, να εκμεταλλευτεί το μεγάλο της όπλο στη φετινή σεζόν, την έδρα της.
Η είσοδος του Χρήστου Τζάνη με την έναρξη του β΄' ημιχρόνου, έφερε άλλον αέρα στο παιχνίδι των γηπεδούχων, με τον παίκτη να ισοφαρίζει με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο 57' και να δίνει το σύνθημα για την ολική ανατροπή.
Όμως ο Ιγκορ δεν ήταν σε καλό απόγευμα, αφαιρώντας ταυτόχρονα από τον Πανθρακικό ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην επίτευξη του νικητήριου γκολ.
Ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε έξυπνα, έψαξε το γκολ στις αντεπιθέσεις και το βρήκε, έπειτα από όμορφο συνδυασμό και τελικό αποδέκτη τον Ακόστα στο 32' που πλάσαρε εύστοχα με το αριστερό. Στην επανάληψη δεν μπόρεσε να παίξει το ίδιο παιχνίδι, κοίταξε κυρίως να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας και στο τέλος πέτυχε το στόχο του.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Πέρεθ (80' Αράμπα), Μεχία, Ντιγκινί (73' Κάσες), Σερφά, Εμπό, Μπαϊκαρά, Χρήστου (46' Τζάνης), Ποτουρίδης, Ιγκόρ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς (82' Μπέριος), Γιάκος, Ακόστα (86'Κρητικός), Κοροβέσης, Ίλιτς (90' Μανιάς).