Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ: «ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΛΟΓΙΑ»!!!

Του Μιχάλη Τζανάκη

Τον τελευταίο καιρό έχει αναπτυχθεί στη χώρα μας μια νέα «επιστήμη» που κάνει θραύση στους κύκλους των «διανοούμενων» και των «πνευματικών ανθρώπων» εν γένει. Ολημερίς κι ολονυχτίς πλήθος «σοφών» δίνει διαλέξεις, συνεντεύξεις και οργανώνονται «στρογγυλές» τράπεζες με θέμα την χρεοκοπία της… Αργεντινής!!! Η Βούλτεψη, ο Άδωνις, ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος, μηδέ του Γιακουμάτου και του Λοβέρδου εξαιρουμένων, αφού «τακτοποίησαν» τα θέματα με την εγχώρια «χρεοκοπία», δίνουν σειρά διαλέξεων για το δράμα της … «γείτονος» χώρας, ήτις δεν ακολούθησε τη «μαγική» συνταγή των δικών μας «πατριωτών» και οι Αργεντίνοι χρεοκόπησαν, αντί ν’ απολαμβάνουν την «ποιότητα» ζωής ημών των ΔΝΤόπληκτων Ελλήνων ιθαγενών!!!

Ξαμολήθηκαν λοιπόν οι «Γκεμπελίσκοι», για να καταστήσουν σαφές το πόσο σοφά έπραξαν οι ίδιοι που ξεπούλησαν τη χώρα, που διέλυσαν την κοινωνία, που έκαναν περισσότερους άνεργους παρά εργαζόμενους, παρά οι ανόητοι Αργεντίνοι που κάνουν λεονταρισμούς και τσαμπουκάδες στις «αγορές». Το επιχείρημα «ατράνταχτο», αλλά και ηλίθιο συνάμα, συνεχίζει να παρέχει «ναρκωτικά» με δόσεις στην εν Ελλάδι πλέμπα, που σταυροκοπιέται κι ευχαριστεί Θεούς και Αγίους για τη μεγάλη τύχη της να χειριστούν την Ελληνική κρίση Στουρναροχαρδούβελοι και Σαμαροβενιζέλοι!!!

Οι «Αργεντινολόγοι» και οι «Αργεντινολόγες» δίνουν κυριολεκτικά τα ρέστα τους με πάσης φύσεως αερολογίες και ανακρίβειες παραπλανώντας το ήδη ζαλισμένο ελληνικό κοινό, με στόχο την περαιτέρω τρομοκράτησή του. Χαρακτηριστικό άλλωστε των ελλήνων κομματανθρώπων είναι πως «όλα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν», είναι πανεπιστήμονες και τόσο...

Περισσότερα:  logiastarata.gr