Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

TON ΙΟΥΛΗ ΤΟΥ 1974 ΗΜΟΥΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ.ΠΕΡΑΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ

http://www.topontiki.gr/photos/600x/134667933130.jpg 
Τιμώ τους πρωτεργάτες πολιτικούς και πολιτευτές της μεταπολίτευσης που έφεραν την χώρα σε αυτά τα χάλια και στο χείλος του γκρεμού. Αντλώ ταυτόχρονα διδάγματα από την ιστορική αυτή εμπειρία. Εξασφαλισαν τα πάσης φύσεως συμφέροντα για τους ολίγους της περιόδου (1974-2014) και την πορεία της πατρίδας μας στην τελευταία θέση της ευρωπαϊκής οικογένειας.                                          
Τιμώ τους αγωνιστές του χρηματιστηρίου και των δομημένων ομολογων. Εργάσθηκαν για την Νέα Ελλάδα της ολοκληρωτικής (κινεζικής) εξαθλίωσης,απαλλαγμένης από τις αδυναμίες του παρελθόντος που δίνει προοπτική στους κκ Μπόμπολα-Ψυχαρη-Μυτιληναιο-Μελισσανιδη κ.τ.λ.                               
Μετά από πέντε χρόνια βαρύτατων θυσιών επιτέλους φθάσαμε στην είσοδο της κολάσεως και μπαίνουμε με αισιοδοξία (για τα επόμενα 50 χρόνια τουλάχιστον) στα καζάνια με την πίσσα και το κατραμι. Ενωμένοι και αποφασισμένοι με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ την Πατρίδα μας για απαλλαγούμε επιτέλους και από τον δυσβάσταχτο φόρο ακινήτων.40 χρόνια δημοκρατιας. Απορώ αν την κατάλαβε κάποιος  Έλληνας ή Ελληνίδα..........                                                                       

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ  ΜΕΝΤΖΕΛΙΔΗΣ