Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΠΟΙΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiv8vQf4ot8o63J782Y0nYVJ1DA4Pxd8WNBFSwu8a47Y3Y3GiMfCi5MW5vvwrV06XZv7YE3ZQG-fpM2B79WQdQHAngIwwBV8dAHcd0t7xEje6DWMuet7AMOfWM47VdgMYaEVvUMZTR1jAM/s1600/FAGOPOTI+1.jpg 
Τιμούμε τους πρωτεργάτες πολιτικούς και πολιτευτές της μεταπολίτευσης που έφεραν την χώρα σε
 αυτά τα χάλια και στο χείλος του γκρεμου. Αντλουμε ταυτόχρονα διδάγματα από την ιστορική αυτή εμπειρία. Διασφαλιζουμε τα πάσης φύσεως συμφέροντα για τους ολίγους της περιόδου και την πορεία της πατρίδας μας στην τελευταία θέση της ευρωπαϊκής οικογένειας.                                          
Τιμούμε τους αγωνιστές του χρηματιστηρίου και των δομημένων ομολογων. Εργαζομαστε για την Νέα Ελλάδα της ολοκληρωτικής (κινεζικής)εξαθλίωσης,απαλλαγμένη από τις αδυναμίες του παρελθόντος που δίνει προοπτική στους Μπόμπολας-Ψυχαρη-Μυτιληναιο-Κοκκαλη κ.τ.λ.                               
Μετά από πέντε χρόνια βαρύτατων θυσιών επιτέλους φθάσαμε στην είσοδο της κολάσεως και μπαίνουμε με αισιοδοξία (για τα επόμενα 50 χρόνια τουλάχιστον)στα καζάνια με την πίσσα και το κατραμι. Ενωμενοι και αποφασισμένοι με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ την Πατρίδα μας για απαλλαγούμε επιτέλους και από τον δυσβάσταχτο φόρο ακινήτων.                                  
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τα καταφερουμε. Πιστεύουμε ότι εσείς Έλληνες μισθωτοί-συνταξιουχοι-ανεργοι θα τα καταφέρεται  και θα έχετε από εμάς όλους τους πολιτικούς σας ηγέτες αμέριστη συμπαράσταση και βοηθεια. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.                                                                        

Για την αντιγραφη                                                                                                                                             

ΙΩΑΝΝΗΣ  Δ  ΜΕΝΤΖΕΛΙΔΗΣ