Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Εντοπίστηκαν στο Μάλι τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Air Algerie!

AirAlgerie

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κατέπεσε κοντά στην πρωτεύουσα του Νίγηρα, μια εκτίμηση που επιβεβαίωσε επίσημα αξιωματούχος, με δηλώσεις του στο πρακτορείο “Reuters”.
Νεώτερη ενημέρωση από την πλευρά της Γαλλίας, αναφέρει ότι το αλγερινό αεροπλάνο συνετρίβη στο Μάλι. Σημειώνεται μάλιστα πως γαλλικά μιράζ εντόπισαν τα συντρίμμια μεταξύ των περιοχών Γκάο και Κιντάλ στο βόρειο Μάλι.
Tην είδηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο πρόεδρος του Μάλι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν εκτός των άλλων περίπου 50 Γάλλοι και 20 Λιβανέζοι, ενώ το πλήρωμα αποτελείτο από Ισπανούς και Πορτογάλους.
Προς το παρόν τα αίτια της συντριβής παραμένουν άγνωστα.
Ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι την περίοδο 2007-2009 το χρησιμοποιούσε η Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, ABC και Marca αναφέρουν πως η Βασίλισσα είχε τον ίδιο τύπο αεροσκάφους.
Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως στο αεροπλάνο επέβαινε η ανιψιά του Φιντέλ Κάστρο, Μαριέλα. Η κόρη δηλαδή του Ραούλ Κάστρο, που είναι σεξολόγος και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Ωστόσο, ο απεσταλμένος του NBC στην Αβάνα αναφέρει πως είδε ο ίδιος σήμερα το πρωί την Μαριέλα Κάστρο στην Αβάνα και αποκλείεται να ήταν μέσα στο αεροπλάνο.
Λίγο αργότερα, η κόρη του προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο, έσπευσε να διαψεύσει και η ίδια τις φήμες. Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό TeleSUR της Βενεζουέλας δήλωσε πως είναι ζωντανή!
“Είμαι ζωντανή, ευτυχισμένη και υγιής”, σημείωσε συγκεκριμένα.