Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟN AΘΛΗΤΗ ΤΟΥ «Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ» ΑΝΤΩΝΗ ΜΕΡΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ

Εμφάνιση ANTONISMERLOS.jpg.jpg


Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Λογοθέτης, με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λουτράκι και της τρίτης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Λάρισα από τον αθλητή του άλματος εις Ύψος του « Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου » Αντώνη Μέρλο,  θα ήθελαν να συγχαρούν τον αθλητή, ο οποίος με τις σπουδαίες επιδόσεις που πέτυχε, κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Παίδων, χαρίζοντας στιγμές υπερηφάνειας και τιμής στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Οι επιτυχίες του Αντώνη Μέρλου, αποτελούν το εισιτήριο για τη συμμετοχή του αθλητή στους Διεθνείς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Κύπρο (30-31/7/2014), εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα αλλά και τον Δήμο.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα του Τμήματος Στίβου του « Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου » για την σκληρή δουλειά και ιδιαιτέρως στον προπονητή και παράλληλα Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Κακούρο.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εύχεται καλή επιτυχία στον Αντώνη Μέρλο!


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ