Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Στον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ όλοι οι καλοί χωρούν

syriza-oloi-oi-kaloi-xoroun
Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται το προσκλητήριο Νο 345 του ΣΥΡΙΖΑ, που αγωνιά να μαζέψει ψηφαλάκια με μόνο σκοπό την εξουσία για την εξουσία.

Το κόμμα που μετακόμισε από τα Εξάρχεια στο Κολωνάκι, προσπαθεί με το φερετζέ της αριστερής ανέξοδης και επικίνδυνης πολιτικολογίας να εντυπωσιάσει και τους τελευταίους επαναστάτες του Ελληνικού καναπέ, με την ανόητη υποστήριξη στους τρομοκράτες της 17Ν. Με τις ενίοτε ανθελληνικές θέσεις για Σκόπια, Κύπρο, Αιγαίο και λαθρομετανάστες.

Ταυτόχρονα το ίδιο κόμμα, «γλείφει» τον κεντρώο χώρο έχοντας ως «κράχτες» εκείνους τους ποντικούς που πήδηξαν από το καράβι του ΠΑΣΟΚ, τότε που η Ελλάδα χρειαζόταν ενωμένο μέτωπο απέναντι στους δανειστές και τα συμφέροντα. Το ίδιο κόμμα «σέρνεται» στα ξένα κέντρα εξουσίας, εκλιπαρώντας για διεθνή στήριξη..

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που αδυνατεί να κεφαλαιοποιήσει την κρίση, παλεύει ανάμεσα στις συνιστώσες του ..τους μπουρλοτιέρηδες και τους σαλονάτους που αμφότεροι περνούν έξω από το Μαξίμου και ονειρεύονται την ημέρα που θα φωτογραφίζονται στα σκαλιά του.

Το κόμμα του Αλέξη, αυτό το Σαββατοκύριακο, θα παλέψει για μία ακόμη φορά να αποδείξει πως από κόμμα του λιθοβολισμού έγινε το κόμμα της σύνεσης και της εξουσίας.

Ο Αλέξης θα προσπαθήσει να καθησυχάσει την κοινωνία πως αυτός και η παρέα του δεν είναι και τόσο επαναστάτες αλλά άμα λάχει ..(ξανα)γίνονται!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάταια προσπαθεί να εξαπατήσει τον μεσαίο δημοκρατικό χώρο.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr