Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Αντώναρος: Αφήστε τον Καραμανλή έξω από σπέκουλες

Evangelos-Antonaros-pontium
Ο Ευάγγελος Αντώναρος ανήκει σε εκείνους τους… μάλλον λίγους που είδαν στην πολιτική… φως και μπήκαν, προκειμένου να εδραιώσουν μια πολυετή επαγγελματική αποκατάσταση.
Ο τελευταίος εκπρόσωπος των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, που βρίσκεται και σήμερα με συνέπεια στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού και επί 12 1/2 χρόνια αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, είχε διαγράψει μακρά και πετυχημένη επαγγελματική διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, και μάλιστα στο απαιτητικό εξωτερικό, προτού επιλέξει να εμπλακεί στην ενεργό πολιτική.
Εκείνη η κιβωτός εμπειριών λοιπόν δείχνει να τον συνοδεύει μέχρι και σήμερα, καθώς αντιλαμβανόμενος εγκαίρως τις εξελίξεις, αξιοποιεί στο έπακρο τα social media, για να στέλνει τα στοχευμένα μηνύματά του.
Αυτό έκανε και αυτή τη φορά, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, απαντώντας σε όσους… φαντάζονται τον Κώστα Καραμανλή στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, δηλαδή ένα αξίωμα πολιτικής… αποστρατείας.
“Προσωπική μου πεποίθηση:Καλά θα κάνουν κάποιοι να αφήσουν τον Καραμανλή έξω απο τις μικροπολιτικές τους σπέκουλες για την Προεδρία της Δημοκρατίας”, έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.
Και… εκείνοι που έπρεπε, πήραν το μήνυμα.

υστερογραφα