Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Κυριαρχία Ηλία Ανδρικόπουλου στις τοπικές κοινότητες στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Οί "πρωτειές" των Υποψηφίων Δημάρχων

Κυριαρχία του Υποψηφίου Δημάρχου, Ηλία Ανδρικόπουλου με τον συνδυασμό "ΟΜΟΝΟΙΑ" καταγράφεται σε 17 Δημοτικές κοινότητες από τις 36 στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Ο κ. Ανδρικόπουλος κέρδισε τις τοπικές κοινότητες στο Δερβένι, στο Μελίσσι, στα Ροζενά, στη Μάννα, στη Λυκοποριά, στον Πύργο, στη Καρυά, στα Γελινιάτικα, στο Παναρίτι, στη Λυγιά, στο Χελυδόρι με το συντριπτικό 92%, στο Ελληνικό, στα Άνω Τρίκαλα, στο Δεντρό, στα Λαγκαδέικα, στις Ν. Βρυσούλες, ενώ στο Ξανθοχώρι ισοψήφησε με τον Ανδρέα Ζάρρο.
Ο επικεφαλής της Συμπολιτείας, Ανδρέας Ζάρρος, πήρε πρωτειές σε 8 τοπικές κοινότητες στο Πιτσά, στο Κάτω Λουτρό, στη Συκιά στη Στυλια, στη Πελλήνη,  στο Ρέθι, τη Ρίζα και στα Σοφιανά.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Βλάσης Τσιώτος , με τον συνδυασμό "Ανανεωτική Συνεργασία" κέρδισε 8 τοπικές κοινότητες, στο Ξυλόκαστρο με 64 ψήφους διαφορά από τον Ανδρέα Ζάρρο, στο Καμάρι, στο Ζεμενό, στην Καλλιθέα, στο Σαραντάπηχο, στο Στόμι, στη Κορφιώτισσα,και στη Μέση Συνοικά Τρικάλων.
Τέλος ο Φάνης Μπρακούλιας με την "σύμπραξη Πολιτών" κατέγραψε πρωτειές σε 3 τοπικές κοινότητες, στη Κάτω Συνοικία Τρικάλων, στο Θαλερό και στο Θροφαρί