Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ντόρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ... δεν μπορεί

Dora-Bakoyanni
Την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο αλλαγής ονόματος της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά.
Η πρώην Υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012, επεσήμανε με νόημα ότι εκείνο το οποίο θα πρέπει ενδεχομένως να αλλάξει είναι το περιεχόμενο μιας πολιτικής, και όχι η ονομασία του κόμματος.
Η Ντόρα Μπακογάννη τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να υιοθετήσει πολιτικές οι οποίες θα έχουν κεντρώα τοποθέτηση, ενώ υπενθύμισε ότι η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη την οποία ίδρυσε το 1974 ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, είχε πάντοτε ψηλά τον ρεαλισμό, την αποτελεσματικότητα και την αλληλεγγύη.
Απ’ την άλλη, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης “να σοβαρευτεί”, και υπογραμίζοντας ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί”, αναφορικά με τις δυνατότητες της Κουμουνδούρου να αποτελέσει μια ουσιαστική εναλλακτική λύση για τη χώρα.
Η Ντόρα Μπακογιάννη “άδειασε” και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την… αστοχία υλικού που παρατηρήθηκε στο δίλημμα το οποίο έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προς τους πολίτες, αναφορικά με τα ποσοστά της Ελιάς στις ευρωεκλογές και τις συνέπειες για την πολιτική σταθερότητα στον τόπο, προβλέποντας ότι οι όποιες εξελίξεις θα αφορούν το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

ysterografa.gr