Κυριακή 6 Απριλίου 2014

O Άγγελος Παπαγγελόπουλος και Ιωάννης Αργυράκης οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας και Μεσσηνίας

http://i1.ytimg.com/vi/mRGw0QbxukU/maxresdefault.jpg   
Ομόφωνα οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. κ Άγγελος Παπαγγελόπουλος και  Ιωάννης Αργυράκης  αναδείχθηκαν Αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας, και Μεσσηνίας αντίστοιχα, σύμφωνα με το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών των Περιφερειακών Συμβούλων Κορινθίας και Μεσσηνίας που διεξήχθησαν το Σάββατο 5 Απριλίου 201 4 στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.
Για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας προτάθηκαν και οι κ.κ. Γεώργιος Μπακούρος, Σταύρος Ξηρογιάνης και Θεόδωρος Σταυριανόπουλος, οι οποίοι ομόφωνα συνέκλιναν στο πρόσωπο του κ. Αργυράκη, τονίζοντας ότι σημασία έχει η συλλογική προσφορά στην προσπάθεια της παράταξης και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.  
Για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας η μοναδική υποψηφιότητα ήταν αυτή του Περιφερειακού Συμβούλου με τον συνδυασμό  «Νέα Πελοπόννησος» του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, και πρώην Δήμαρχου Σικυωνίων (Κιάτου) κ. Άγγελου Παπαγγελόπουλου, η οποία στηρίχτηκε ομόφωνα, και αντικαθιστά πλέον τον παραιτηθέντα αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Δέδε.