Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Κουτσούμπας: Το Ποτάμι είναι… όπου φυσάει ο άνεμος - Σκυλάκι του καναπέ ο Τσίπρας!

koutsoumpa
Για μία ακόμη φορά ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτηρίζει «σκυλάκι του καναπέ» έναντι των εταίρων του.
''Είτε είναι UFO ο Τσίπρας είτε θέλει να κοροϊδέψει ασύστολα τους ψηφοφόρους. Αν ρωτήσετε αυθόρμητα ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, τι θα βάζανε ως ετικέτα στον όρο «πολιτικός καιροσκοπισμός», σίγουρα θα έβαζαν τη φωτογραφία του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα'' δηλώνει ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας που απορρίπτει συνεργασία στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Καιροσκοπισμός είναι να λες δεν θέλω την τρόικα και τα μνημόνια, αλλά θέλω την ΕΕ που είναι τα 2/3 της τρόικα και φέρνει μνημόνια διαρκείας. Είναι το να το παίζεις «λιοντάρι» στην Ελλάδα και όταν μιλάς στους Γερμανούς βουλευτές ή στις Βρυξέλλες να είσαι «σκυλάκι του καναπέ». Και πολλά άλλα ακόμη… Το ΚΚΕ είναι συνεπές, δίπλα στο λαό. Είναι το μόνο κόμμα που δικαιώθηκε για την ΕΕ, όταν όλοι οι υπόλοιποι μιλούσαν για τη «μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια». Δε διστάσαμε ποτέ να πάμε κόντρα στο ρεύμα, έστω και αν αυτό είχε κόστος. Έχουμε ρεαλιστική πρόταση κόντρα στο σημερινό δρόμο, που υπηρετούν κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή τη σύγκλιση θα την αναδεικνύουμε, ό,τι και αν λέει ο κ. Τσίπρας».
«Το βράδυ των εκλογών ούτε η κυβέρνηση θα πρέπει να πανηγυρίζει ότι πήρε ανοχή ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι πήρε έγκριση για να καλλιεργεί αυταπάτες» σχολίασε ακόμη, ενώ όσον αφορά το «Ποτάμι», ανέφερε σκωπτικά ότι θα μπορούσε να ονομάζεται «όπου φυσάει ο άνεμος».
Τέλος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε πως η έξοδος στις αγορές δεν αποκλείεται να είναι δείγμα ανάκαμψης, αλλά ο λαός δεν θα βγει ωφελημένος από αυτήν.
ysterografa.gr