Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ετοιμος για το ματς της χρονιάς! PRE-GAME: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (21:45)


Η μεγάλη βραδιά έφτασε για τον Ολυμπιακό με το ματς της χρονιάς για τους "ερυθρόλευκους" απέναντι στη μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Ολυμπιακός μπαίνει στις 21:45 (Novasports 2, Sentra 103,3) στο "κάστρο" του στην πρώτη μάχη με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, με στόχο να καταρρίψει όλα τα προγνωστικά και να κάνει το μεγάλο βήμα για την τεράστια υπέρβαση και την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στους πρωταθλητές Ελλάδας να ονειρεύονται, πόσω μάλιστα σε μια χρονιά που η παρουσία και η πορεία τους είναι εξαιρετική έχοντας απέναντί τους μια ιδιαίτερα προβληματική φέτος Μάντσεστερ που στη μετά Φέργκιουσον εποχή τα έχει βρει σκούρα στο Νησί. Στο Τσάμπιονς Λιγκ όμως η Μάντσεστερ στάθηκε στο ύψος της στους αγώνες του ομίλου και το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει απόψε και στο καυτό "Γ. Καραϊσκάκης".
Απέναντί της βέβαια θα βρει παίκτες που γυαλίζει το μάτι τους για μια τεράστια επιτυχία και μια ομάδα που διψάει για να μπορέσει να προκαλέσει με μια νέα εμφάνισή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πάταγο στην Ευρώπη. Αν τελικά ο Ολυμπιακός μπορέσει στο "σπίτι" του να στριμώξει στη "γωνία" τη Μάντσεστερ θα το μάθουμε απόψε, το σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Ολυμπιακού παρουσιάζονται έτοιμοι για το μεγάλο ματς και παρά τις σοβαρές απουσίες που υπάρχουν όπως αυτές των Σαβιόλα και Σιόβα, δείχνουν ικανοί να μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλό τους.
Ο Μίτσελ μιλώντας και χθες στους "ερυθρόλευκους" τους ζήτησε να παραμείνουν απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο και να μην παρασυρθούν από τον δεδομένο ενθουσιασμό που θα επικρατεί στις εξέδρες. Ο Μίτσελ έχει ζητήσει από τους παίκτες του να προσέξουν πολύ τα μετόπισθεν έχοντας ως βασικό σκοπό το μηδέν στην εστία του Ρομπέρτο χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς απέναντι στη Μάντσεστερ.
Οσον αφορά το αρχικό σχήμα ο Ισπανός τεχνικός δείχνει εδώ και καιρό κατασταλαγμένος με τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας στην άμυνα, τους Εντινγκά και Μανιάτη στη μεσαία γραμμή, τους Κάμπελ και Πέρεζ στα δύο άκρα, τον Ολαϊτάν στην επίθεση του και από πίσω του σε πιο ελεύθερο ρόλο τον Ντομίνγκες. Αν ο Φουστέρ βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση, αν δεν είχε προκύψει ο τραυματισμός του, θα μπορούσε κάλλιστα να κερδίσει θέση αντί του Πέρεζ που όμως έχει δείξει με το... καλημέρα ικανός για τα δύσκολα με τα ερυθρόλευκα.
Το βλέπει όλος ο κόσμος!
Σε 200 χώρες θα μεταδοθεί απευθείας ο αγώνας στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ολος ο πλανήτης θα έχει απόψε τα βλέμμα του στραμμένο στο φαληρικό γήπεδο, καθώς θα είναι και το μοναδικό παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 9.45, μια και το άλλο ματς της ημέρας για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ζενίτ και την Ντόρτμουντ ξεκινάει στις 7.00.
Οι πιθανές συνθέσεις
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μανωλάς, Μανιάτης, Εντινγκά, Κάμπελ, Πέρεζ, Ντομίνγκες, Ολαϊτάν.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Δε Χέα, Ράφαελ, Εβρά, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Κάρικ, Φλέτσερ, Βαλέντσια, Γιανγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.