Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ο Άδωνις έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Σγουρό

Adonis-Georgiadis
Ψήφο εμπιστοσύνης στον εν ενεργεία Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό έδωσε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με όσα είπε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.
Ο Υπουργός Υγείας και βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας είναι από εκείνους που είχε ακουστεί το όνομά τους για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιοι στην Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της κυβερνητικής παράταξης, το σενάριο αυτό ωστόσο δεν προχώρησε.
Σήμερα, και στο περιθώριο δημοσκοπήσεων που δείχνουν τον Γιάννη Σγουρό και τον Ανδρέα Παχατουρίδη να… μονομαχούν, με τον Δήμαρχο Περιστερίου να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του για το αν θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Σγουρό.
“Ο Γιάννης Σγουρός είναι ένας πολύ καλός περιφερειάρχης”, σημείωσε με νόημα ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.
Ο Υπουργός Υγείας πρόσθεσε ότι θα στηρίξει την επιλογή που θα κάνει η Νέα Δημοκρατία για το πρόσωπο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής.

ysterografa.gr