Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Τριάρα του Φωστήρα στον Αστέρα Μαγούλας - Ντέρμπι σε Πάτρα Καλλιθέα

Τριάρα του Φωστήρα στον Αστέρα Μαγούλας

Με την άνετη επικράτηση του Φωστήρα επί του Αστέρα Μαγούλας με 3-0 στον Ταύρο άνοιξε την Παρασκευή (31/1) η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Football League.

Τα δύο γκολ του Σεχολάρι, στο 4' και στο 82' με πέναλτι αλλά και το τέρμα του Λύρα στο 61, , σε μία φάση που φέρει μεγάλη ευθύνη ο τερματοφύλακας του Αστέρα, έδωσαν στην ομάδα του Τζάκι Ματάισεν την τέταρτη νίκη της στους τελευταίους πέντε αγώνες (έχει και μια ισοπαλία) και τρεις πολύτιμους βαθμούς που τη φέρνουν πιο κοντά στο στόχο της παραμονής.
Αντίθετα, ο Αστέρας γνώρισε την πέμπτη σερί ήττα, παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό το μέλλον.
Φωστήρας (Τ. Ματαϊσεν): Μοσχονάς, Λύρας (69' Μπαστάνης), Ρουγκάλας, Σεχολάρι, Κακαράς, Τασουλής, Τεγούσης, Γκίνο (85' Γαρυφαλιάς), Μακρίδης (79' Μουστογιάννης), Ζιαμπάρης, Αχείμαστος.
Αστέρας Μαγούλας (Δ.Μαγκαφίνης): Κασμερίδης, Πέρελμαν, Ρήγας (38' Στρατάκης), Παπαευθυμίου, Κοτίτσας, Τριάντος, Δημητριάδης (85' Πλαβούκος), Κορνελάτος (73' Μαρίνου), Στρατομήτρος, Μαρτίνεθ, Κανελλόπουλος.

H 18η αγωνιστική στο 1ο όμιλο της Football League συνεχίζεται αύριο Κυριακή με άκρους ενδιαφέροντες αγώνες σε Πάτρα και Καλλιθέα. Στην Πάτρα θα διεξαχθεί το πρώτο ντέρμπι της ημέρας όπου στις 3 το απόγευμα η Παναχαϊκή μάχεται γιά την διεκδίκηση της ανόδου με τον Ηρακλή Ψαχνών, οπώς και στο 2ο ντέρμπι στις 6 το απόγευμα στο "Ελ Πάσο" ανάμεσα στην Καλλίθέα και στον Παναιγιάλειο.
 Κατά τά άλλα στις 3 το απόγευμα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Βόλου δοκιμάζεται στην Άμφισσα από τον επίσης διεκδηκήτη της ανόδου Φωκικό, την ίδια ώρα που Επισκοπή και Αχαρναϊκός υποδέχονται Γλυφάδα και Βύζαντα Μεγάρων, αντίστοιχα.
Η 19η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα στα Χανιά με τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Πανηλειακό.
 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Παρασκευή 31/1
Φωστήρας - Αστέρας Μαγούλας 3-0
Κυριακή 2/2
Παναχαϊκή - Ηρακλής Ψαχνών 15:00
Αχαρναϊκός - Βύζας Μεγάρων 15:00
Φωκικός - Ολυμπιακός Βόλου 15:00
Επισκοπή - Γλυφάδα 15:00
Καλλιθέα - Παναιγιάλειος 18:00
Δευτέρα 3/2
Χανιά - Πανηλειακός 14:00