Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«Έκλεισε» η υποψηφιότητα Τατούλη στην Πελοπόννησο – συνάντηση με Σαμαρά

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής πρωινής συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά «έκλεισε», σύμφωνα με πληροφορίες, η υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. 
Σύμφωνα με το best tv  η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα της Πελοποννήσου, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα αυτοδιοικητικά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρόντες ήταν οι στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού κύριοι Μπούρας και Κανελλόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες,  η ΝΔ, κατά την πάγια τακτική που θα ακολουθήσει σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν θα εκδόσει ανακοίνωση στήριξης του κ. Τατούλη αλλά δεν πρόκειται να κατεβάσει άλλον υποψήφιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί τα Θεοφάνεια κατά τη διάρκεια δείπνου που είχε παραθέσει σε κατάστημα της Μαρίνας Καλαμάτας ο Αντώνης Σαμαράς, όπου προσκεκλημένοι ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος οι βουλευτές της ΝΔ στη Μεσσηνία, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι δήμαρχοι του Νομού, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού, μεταξύ αυτών οι κύριοι Μπούρας και Κανελλόπουλος. Τότε η παρουσία του Πέτρου Τατούλη στο τραπέζι του Αντώνη Σαμαρά είχε ανοίξει σενάρια συζήτησης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών για στήριξή της ΝΔ στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου.