Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Πέτρος Τατούλης «Οι επενδύσεις μας στον τομέα της παιδείας ξεπερνούν τα 55 εκατομμύρια ευρώ»

Εμφάνιση P1020201.JPG


«Η μόχλευση της παιδείας μόνο με επενδύσεις είναι εφικτή, όχι με ευχολόγια. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει επενδύσει 55 εκατομμύρια ευρώ σε έργα που αφορούν την παιδεία σε όλη την Πελοπόννησο και με τις παρεμβάσεις της έχει καλύψει τα κενά της χώρας στον τομέα αυτό» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της τελετής θεμελίωσης του 4ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014.

Εμφάνιση P1020193.JPG
«Οι συντονισμένες ενέργειές μας στην Αρκαδία και σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν ως αποτέλεσμα να κερδίζουμε στο επίπεδο των υποδομών και ιδίως στον τομέα της παιδείας, ο οποίος παρουσίαζε σημάδια εγκατάλειψης, και μάλιστα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι «οι επενδύσεις μας στο χώρο της παιδείας έχουν στόχο ένα σύγχρονο σχολείο που θα μπορεί να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες της νέας εκπαιδευτικής γενιάς».

Τη στιγμή αυτή στην Αρκαδία εκτελούνται έργα πάνω από 65 εκατομμύρια ευρώ, συμπλήρωσε ο κ. Τατούλης, επισημαίνοντας ιδιαίτερα το νηφάλιο πνεύμα πολιτικής συνεννόησης, «το οποίο θα πρέπει να μεταλαμπαδευτεί σε όλη την Πελοπόννησο».

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την υλοποίηση μιας αναγκαίας υποδομής σε μια περιοχή της πόλης, αυτής των Φιλικών, που πρέπει να αναπτυχθεί και να αναδειχθεί και πρόσθεσε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί προκειμένου να υλοποιηθούν και νέες υποδομές.