Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Συλλυπητήριες επιστολές για τον αιφνίδιο θάνατο εκπαιδευτικού στους Αγίους Θεοδώρους



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7oFUma-Nu15kbJ6HqwQf_Uh5Ba7dW8g9nGG4otjpZC88MgAoAWApDvKM35Zb_pHCn0hPvVeCrzRK2lHQbpeJyx31u3NNigvIxSrSY1tN7NkWq3f6LioSPt2eEY_fXftHeC20QLWUCakXl/s1600/;%CE%B1%CF%83;%CF%83.jpg

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

O Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Λογοθέτης και οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος εκπαιδευτικού, του 1ου Δημοτικού Σχολείου των Αγίων Θεοδώρων, κ. Παναγιώτη Παπαναστασάτου. 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

 Χτες έφυγε τόσο άδοξα, τόσο αιφνίδια ο αγαπητός μας συνάδελφος dr. Παναγιώτης Παπαναστασάτος, θεατρολόγος στο Σχολείο μας.
   Μάχιμος εκπαιδευτικός, δυναμικός, καταξιωμένος, καταρτισμένος, με όρεξη να παρέχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη Σχολική μας μονάδα.
   Σπούδασε τέχνη, μας ταξίδευε μικρούς και μεγάλους με τις γνώσεις του, την ευγένειά του την πραότητά του, το μεγαλείο του χαρακτήρα του.
   Ένας γίγαντας της εκπαίδευσης με μια μεγάλη καρδιά και ένα τεράστιο χαμόγελο που φώτιζε καθημερινά τόσο τα χείλη του όσο και τις καρδιές μας.

    Μεγάλη απώλεια ο χαμός του, τόσο για την οικογένειά των εκπαιδευτικών όσο και για την κοινότητα των μαθητών που είχαν την τιμή να τον παρακολουθήσουν.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, 

ΘΑ  ΜΑΣ  ΛΕΙΨΕΙΣ ! ! !


  Ο Σύλλογος  Διδασκόντων            Η  Διευθύντρια


Ο  Σύλλογος
Γονέων και Κηδεμόνων
του
1ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Θεοδώρων