Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Θα πέσουν "καμπάνες" σε Κύψελο και Αγ. Θεοδώρους γιά τα επεισόδια στον Συνοικισμό

http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/article563426.ece/BINARY/original/cirillo.jpg 
Eπιβαρυντικά τόσο γιά τον Κύψελο, όσο και γιά την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων,τα όσα αναφέρει στο Φ. Α. ο διαιτητης  Ρούτσης , για τα όσα έγιναν με την λήξη του χθεσινού στο μεταξύ τους αγώνα στο γήπεδο του Συνοικισμού, όπου και αναμένεται η τιμωρία τους.
  Όλα ξεκίνησαν με την λήξη του αγώνα όταν ακολούθησε σύρραξη, καθώς παίκτες και των δύο ομάδων άρχισαν να επιδίδονται σε …αγώνα μποξ, ενώ στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν και οπαδοί των γηπεδούχων και χρειάστηκε η παρέμβαση και της αστυνομίας για να λήξουν όλα ομαλά.
Στο αγωνιστικό μέρος του ματς ο Κύψελος , στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού του Γιώργου Ηλία στον πάγκο του συλλόγου πήρε τη νίκη στο τέλος με 2-1 επί των Αγίων Θεοδώρων. Η ομάδα της Κορίνθου άνοιξε το σκορ με τον Κονιδάρη, γιά να ισοφαρίσουν οι "Άγιοι" στην επανάληψη με τον Οικονόμου. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Ρουσλάν με κεφαλιά από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1 γιά τον Κύψελο, αν και οι Άγιοι Θεόδωροι λίγο έλειψε να «κλέψουν» τον βαθμό, καθώς στο 93’ ο Οικονόμου σημάδεψε το δοκάρι του Καρατζάογλου.
Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λαφαζάνου (84’) με 2η κίτρινη κάρτα.

ΚΥΨΕΛΟΣ: Καρατζάογλου, Κρίκας, Γκιγκελος, Στεργίου, Ρουσλάν, Λαφαζάνος, Αράπογλου, Αμπαδιωτάκης Κ., Κονιδάρης, Κουρούμπαλης, Δαμαλάς Έπαιξαν και οι: Μαρουδας Θ., Μαλαχάτης
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Σταμέλος, Λέζη (85’ Λιόσης), Πάτρας, Νικολάου, Καλογήρου, Αντωνίου, Οικονόμου, Γκιόκας (70’ Καρβέλης), Μπράνκο, Καραμαλέγκος, Λουκάς (85’ Ράτης)