Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Παραιτείται ο Παντελής Καψής

Pantelis-Kapsis
Με τις πολιτικές εξελίξεις να τρέχουν και τις φήμες για τον επικείμενο ανασχηματισμό να εντείνονται, το ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα το ένθετο “Real Life” της εφημερίδας “Real News” περί αναμενόμενης παραίτησης του υφυπουργού αρμόδιου για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελή Καψή, έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Παντελής Καψής φέρεται να έχει έτοιμη την παραίτησή του, και όπως δηλώνει ο ίδιος θα την καταθέσει πιθανότατα τον Μάρτιο, όταν και αναμένεται να βγει στον αέρα το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ, εφόσον τηρηθούν τα σχετικά χρονοδιαγράμματα.
Ο Παντελής Καψής είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι θεωρούσε τον εαυτό του μεταβατικό, και ανέλαβε να διεκπεραιώσει το δυσκολότερο θέμα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση Σαμαρά στο περιθώριο της οικονομικής κρίσης, δηλαδή το “λουκέτο” στην ΕΡΤ, και τη διαδοχή της κρατικής τηλεόρασης από τη ΝΕΡΙΤ.
Ένα θέμα άλλωστε που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στάθηκε αφορμή για να αποχωρήσει από την τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας η Δημοκρατική Αριστερά, και να απειληθεί η χώρα με πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο του 2013.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παντελής Καψής βρίσκεται… σταθερά στο στόχαστρο της “Πρωτοβουλίας των 58″, για τη μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ και την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούρια προσπάθεια.

ysterografa.gr