Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Κόντρες κορυφής Παννεμεατικός - ΑΟ Λουτρακίου & Ολυμπιακός Λουτρακίου - Αστέρας Δερβενίου

Με δύο μεγάλα ντερμπι κορυφής , σε Νεμέα και Λουτράκι συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Κορινθίας, αυριο Σάββατο στις 3 το απόγευμα, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής.
 Στη Νεμέα ο πρωτοπόρος Παννεμεατικός αναμετράται με τον δεύτερο στην βαθμολογία Α.Ο Λουτρακίου. Με νίκη του ο Παννεμεατικός θά έχει κάνει ένα βήμα πρός τον τίτλο , καθως θα ξεφυγει από τους "ορανιε" κατά 8 βαθμούς.
Στο "Θώδειο" του Λουτρακίου θα γινει το 2ο ντερμπι της ημέρας αναμεσα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον Αστερα Δερβενίου. Μέ ήττα ο Αστέρας θα χάσει την όποια αμυδρή ελπιδα έχει γιά τίτλο και άνοδο.
Ενδριαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση των Αγίων Θεοδώρων με την Θύελλα Πετρίου καθώς και ο αγώνας του Κύψελου με τον Ηρακλη Ξυλοκαστρου. Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός φιλοξενεί τον Πανσολυγειακό, ενώ το Σπαθοβούνι , στ Σολομό, υποδέχεται την Ελλάδα Βέλου.
Στο Κιάτο διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Πέλοπα και της Αναγέννησης. Τέλος ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου κέρδίζει στα "χαριά" τον εκτός εδρας αγώνα με τον Σαρωνικό Γαλατακίου που έχει αποχωρήσει του πρωταθλήματος.

11η αγωνιστική

ΚΥΨΕΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 0 - 3 α. α.
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ