Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Με τη... βούλα και με ρεκόρ στο +10 ο Ολυμπιακός

Με τη... βούλα και με ρεκόρ στο +10 ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός χωρίς να κάνει καλή εμφάνιση ανέτρεψε το σκορ κόντρα στον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα, νίκησε με 3-2
 Οι Γιαννιώτες θα μπορούσαν να ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο μέρος αλλά έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ίλιτς και στο δεύτερο οι παίκτες του Μίτσελ εκμεταλλεύτηκαν τα δύο πέναλτι που έκανε ο Ρουμπουλάκου αλλά και την αποβολή του και έφτασαν στη νίκη.
 Ο ΠΑΣ Γιάννινα το εκμεταλλεύτηκε και αφού έχασε ευκαιρία με τον Ίλιτς στο 8', άνοιξε το σκορ τρία λεπτά αργότερα. Ο Ίλιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αρχικά νικήθηκε από τον Ρομπέρτο αλλά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.Το γκολ ξύπνησε τους “ερυθρόλευκους” και στο 21' ήρθε η ισοφάριση. Ο Βάις σέντραρε, ο Ολαϊτάν από θέση οφσάιντ διεκδίκησε τη μπάλα από τον Βελλίδη και αυτή έφτασε στον Σαβιόλα. Ο Αργεντινός πρόλαβε και τον συμπαίκτη του τον Μανωλά και έφερε το ματς στα ίσα.
 Στο 31' οι παίκτες του Τσιώλη άγγιξαν το 1-2 αλλά ο Ίλιτς έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία. Ο Τσάβες έκανε το σουτ, ο Ρομπέρτο απέκρουσε και ο Ίλιτς εντελώς μόνος του έστειλε τη μπάλα άουτ.Στο δεύτερο μέρος ο Μίτσελ έριξε στο ματς τον Κάμπελ αντί του Τσόρι και από τα πόδια του Κοσταρικανού ξεκίνησε η φάση του πέναλτι στο 49'. Ο Σαλίνο μπήκε στην περιοχή και ο Ρουμπουλάκου τον ανέτρεψε. Ο Μασάντο ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό.
Στο 70' ο Ολαϊτάν είχε σουτ στο δοκάρι αλλά ο Κάμπελ πήρε τη μπάλα και ο Ρουμπουλάκου τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή. Ο Αρετόπουλος έδωσε δεύτερο πέναλτι και τη δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του ΠΑΣ. Ο Κάμπελ με το έκτο του γκολ στο πρωτάθλημα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο, οι παίκτες του Μίτσελ πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε και στο 87' ο ΠΑΣ Γιάννινα ξαναμπήκε στη διεκδίκησή του. Ο Βίλα βρήκε τον Κρητικό μέσα στην περιοχή και αυτός αφού πέρασε τον Ρομπέρτο μείωσε σε 3-2.
Μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν διαφορά 10 βαθμών από τον δικέφαλο του βορρά.
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μασάντο, Παπάζογλου, Σαβιόλα (75' Σέποβιτς), Σάμαρης, Μανωλάς, Σαλίνο, Ντομίνγκες (46' Κάμπελ), Βάις (70' Φουστέρ), Μπονγκ, Ολαϊτάν
ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Ίλιτς (83' Μπέριος), Τσάβες (65' Βισέντο), Βίλα, Αυγενικού (51' Κρητικός), Ρουμπουλάκου, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κολοβέτσιος