Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ντέρμπι σε Νεμέα , Λουτρακι, Βέλο και Ξυλοκάστρο στην Α1 Κορινθίας


Αρκετούς σημαντικούς αγώνες ντέρμπι περιλαμβάνει η σημερινή 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Κορινθίας.
Στη Νεμέα, ο πρωτοπόρος Παννεμεατικός σε αγώνα ντέρμπι μάχεται με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.  
Τα «λιοντάρια» θέλουν να κάνουν το "7Χ7", ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το τεχνικό δίδυμο των Δημόπουλου – Καρσιώτη, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ραπουσάι, αλλά από εκεί και πέρα, όπως δείχνουν τα πράγματα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι «ετοιμοπόλεμοι». Στο γήπεδο της Νεμέας αναμένεται και πάλι αρκετός κόσμος, ώστε να βοηθήσει την ομάδα της Νεμέας να φτάσει στη νίκη, κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος παρά τα αγωνιστικά του προβλήματα, είναι μεγάλος σύλλογος, με σπουδαίους παίκτες και σε καμία περίπτωση δεν θα παραδοθεί χωρίς να παλέψει.
Στο Θώδειο,σε ένα ακόμη αγώνα ντέρμπι, ο ΑΟ Λουτράκι αναζητά το τρίποντο κόντρα στην δυνατή Θύελλα Πετρίου,
Στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου , η Ελλάς αντιμετωπίζει σε αγώνα ντέρμπι τον ισόβαθμό της Αστέρα Δερβενίου, ενώ έτοιμη για χρήση  είναι και η λυόμενη κερκίδα   καθώς οι εργασίες τοποθέτησης της ξεκίνησαν χθες. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελλάς Βέλου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Βέλου - Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκο και τους συνεργάτες του καθώς με τη λυόμενη κερκίδα το πρόβλημα της ομαλής παρακολούθησης των αγώνων για τους φίλαθλους λύθηκε..
 Στο Ξυλόκαστρο, Ηρακλής και Πανκαμαριακός συγκρούονται στο τοπικό ντερμπι και σίγουρα θα βρεθούν πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο, ώστε να εμψυχώσουν τις δύο ομάδες.
Στον Ηρακλή, ο τεχνικός του, Θανάσης Παπασημάκης, ενώ θα έχει κανονικά στη διάθεσή του, τον Κώστα Βελέντζα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή   το Γιώργο Πολυδωρόπουλο  για να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα κόντρα στην πολύ δυνατή αντίπαλο "συνδημότισσα" ομάδα του Καμαρίου. .
 
Ο Πέλοπας περιμένει στο Κιάτο το Σπαθοβούνι. Στη διάθεση του Σταύρου Μπινιάρη μετά από αρκετό καιρό βρίσκεται ο Σταύρος Τζαναβάρας και θα δώσει κανονικά το παρόν. Δε λείπουν όμως και τα προβλήματα για τον τεχνικό του Πέλοπα, καθώς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κατσιάπης και Σελλάς.Από εκεί και πέρα, μοναδικός στόχος είναι η νίκη, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Στο "στρατόπεδο" του Σπαθοβουνίου , ο Γιάννης Αλεξόπουλος για ακόμα ένα ματς θα έχει σημαντικές απουσίες, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τιμωρημένο Ζαφειρόπουλο, τον τραυματία Αμπαδιωτάκη και φυσικά τους μόνιμα απόντες Νεάνγκα, Καμαρά και Τζόναθαν, των οποίων τα δελτία ακόμα δεν είναι έτοιμα.
 
Στο Συνοικισμό, θα αναμετρηθούν ο Κύψελος Κορινθου με την Αναγέννηση Κιάτου, ομάδες με την ίδια βαθμολογική συγκομιδή. Η ομάδα της Κορίνθου θέλει το τρίποντο της νίκης ο Κύψελος κόντρα στην Αναγέννηση Κιάτου, για να ανέβει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά η ομάδα του Συνοικισμού, μετά την ήττα της από τον Αστέρα στο Δερβένι. Ο Γιώργος Καρυώτης, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρουσλάν, αλλά από εκεί και πέρα, έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.
 
Στο Χιλιομόδι, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Πανσολυγειακό, ενώ τέλος ξεκούραστο τρίποντο θα πάρουν οι Άγιοι Θεόδωροι, καθώς βάσει προγράμματος αντιμετωπίζουν τον Σαρωνικό.
Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15:00
Η 7η αγωνιστική
ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡ. - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ. - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ - Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ