Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Δοκιμασίες για Α.Ο. Λουτράκι, Αστέρα Δερβενίου , Ελλάδα Βέλου και Ατρόμητο Χιλιομοδίου

Με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται  αύριο   Σάββατο (19/10) , στις 4 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας.
Η εκ των πρωτοπόρων ομάδα των Αγίων Θεοδώρων αντιμετωπίζει τον Αστέρα Δερβενίου και τον αγώνα διευθύνει ο Δασκαλόπουλος με βοηθούς τον Μπούμπα και τον Α. Ρούσσο. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Αστέρας Δερβενίου στους Αγίους Θεοδώρους καθώς δεν μετέχουν της αποστολής ο Λιβανός και ο Γιαννόπουλος οι οποίοι είναι τιμωρημένοι , καθώς απεβλήθηκαν στον αγώνα με τον Πέλοπα στο Δερβένι.
Την ίδια ώρα στο Θώδειο, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου υποδέχεται την Αναγέννηση Κιάτου. 
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τάσος Πέρρας στον Ολυμπιακό, έχει να κάνει με τον Μάκη Κριαρά. Ο έμπειρος μέσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Γιά την ομάδα του Κιάτου ο κ. Καραούζος, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Αντρέα Θανάση, που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και γίνονται προσπάθειες, ώστε να καταφέρει να είναι έτοιμος, ενώ ο στρατευμένος Ζαρρής, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει άδεια από τη μονάδα του.
 Στη Νεμέα, ο Παννεμεατικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο Χιλιομοδιού. Το τεχνικό τιμ των «λιονταριών» έχει και τις απουσίες του, καθώς δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Τζίνης, ο Ραπουσάι, του οποίου το δελτίο δεν έχει ακόμα εκδοθεί, αλλά και o Παπουτσής, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων
Ο ΑΟ Λουτράκι δοκιμάζεται στο Σπαθοβούνι όπου οι παίκτες του Γιάννη Αλεξόπουλου, θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μετά από 3 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν κάτι καλό, καθώς έχουν μείνει χωρίς νίκη και η συνέχεια θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Για ακόμα ένα ματς, εκτός θα είναι οι Νεάνγκα, Καμαρά και Τζόναθαν, των οποίων τα δελτία δεν είναι ακόμα έτοιμα
Στο Κιάτο, στο γειτονικό ντέρμπι  συγκρούονται Πέλοπας και Ελλάς Βέλου. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες που θα έχει ο Πέλοπας . Ο Σταύρος Μπινιάρης δε θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Δουβή και Μιχαλόπουλο, τον τραυματία Βαρβιτσιώτη που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ μόνο με θαύμα θα προλάβουν οι Τζαναβάρας (τράβηγμα στο δικέφαλο) και Πράττος (έχει δεχθεί χτύπημα στους κοιλιακούς). Οπότε οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με ενδεκάδα ανάγκης, με αρκετές αλλαγές και νεαρούς, με τον τεχνικό της ομάδας να πιστεύει ότι μπορεί να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην Ελλάδα Βέλου στη διάθεση του Χρήστου Βελέντζα, τέθηκαν ο Γιώργος Κλαδάκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και ο Βλάσης Νάκος, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Περικλή Ρούπα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού , ενώ νοκ άουτ παραμένει ο τραυματίας Ιατρού.

Στο Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός υποδέχεται τη Θύελλα Πετρίου και τον αγώνα διευθύνει ο Χονδρόπουλος με βοηθούς τους Μπετσόγλου και Κούρτη. Τέλος στο Σοφικό, θα αναμετρηθεί ο Πανσολυγειακός με τον Κύψελο Κορίνθου. Στα χαρτιά παίρνει το εκτός έδρας τρίποντο ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου ,  με τον Σαρωνικό, που δεν κατέβηκε τελικά στο πρωτάθλημα.

Η αγώνες της 4ης αγωνιστικής:
Πανσολυγειακός - Κύψελος Κορίνθου
Πανκαμαριακός - Θύελλα Πετρίου
Άγιοι Θεόδωροι - Αστέρας Δερβενίου
Ολυμπιακός Λουτρακίου  - Αναγέννηση Κιάτου
Πέλοπας Κιάτου - Ελλάς Βέλου
Σπαθοβούνι - ΑΟ Λουτράκι
Παννεμεατικός - Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Σαρωνικός Γαλατακίου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου 0 - 3 α. α.