Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Πελοπόννησος: Άταφα μέσα σε ψυγείο τα δύο βρέφη που σκότωσαν οι μητέρες τους!

Η μητέρα του βρέφους από το Αλεποχώρι - ΦΩΤΟ από patrastimesΤα φρικτά εγκλήματα στα Λεχαινά Ηλείας και στο Αλεποχώρι Αχαϊας είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο...

Βρήκαν τον θάνατο από τα χέρια της γυναίκας που τα έφερε στη ζωή και σήμερα, μήνες μετά , παραμένουν στο ψυγείο του νεκροτομείου του ΠΓΝΠ. Το έγκλημα στο Αλεποχώρι Αχαΐας, όπου η μητέρα πέταξε το μωρό στην κούνια και νεκρό το έβαλε στην κατάψυξη, αλλά και αυτό που ακολούθησε στα Λεχαινά Ηλείας, όταν μητέρα και γιαγιά έριξαν το μωρό σε κάδο απορριμμάτων και κατέληξε στην χωματερή, συγκλόνισαν το πανελλήνιο.
Η μητέρα του βρέφους από τα Λεχαινά - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ωστόσο ακόμα τα βρέφη δεν έχουν ταφεί. Τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που ξεψυχησε το βρέφος που σκότωσε η 32χρονη μητέρα του στο Αλεποχώρι Αχαΐας, αλλά λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών το μωρό παραμένει στο ψυγείο. Η σορός του εξακολουθεί να βρίσκεται στο νεκροτομείο του ΠΓΝΠ καθώς το παιδί δεν είχε δηλωθεί στο Ληξιαρχείο. Ο πατέρας δεν έχει καταφέρει να αποδείξει νομικά ότι είναι ο βιολογικός του πατέρας.
 Η μοναδική που μπορεί να υπογράψει είναι η μητέρα του, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού. Η συνήγορός της ωστόσο έχει ζητήσει να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη πράγμα που εμποδίζει μέχρι στιγμής την υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων και την πραγματοποίηση της ταφής.

Στο νεκροτομείο παραμένει, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα ''Γνώμη'' και το τριών ημερών αγοράκι από τα Λεχαινά. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 12 Αυγούστου. Βούλγαροι αναζητούσαν παλιά μέταλλα και βρήκαν σε χωματερή, το άψυχο κορμί ενός νεογέννητου μωρού, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, τυλιγμένο σ ένα λευκό σεντόνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το έγκλημα έκανε η μητέρα, 22 ετών από την Αλβανία με συνεργό τη 44χρονη γιαγιά, που το πέταξε στα σκουπίδια τρεις μέρες μετά τη γέννησή του.

newsit.gr