Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Στο νοσοκομείο ο Πάνος Καμμένος μετά τον ξυλοδαρμό του στο Κερατσίνι - ΒΙΝΤΕΟ


Άγνωστοι επιτέθηκαν στον Πάνο Καμμένο την ώρα που έφτασε στην συγκέντρωση στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη του, ενώ επιτέθηκαν και στους άντρες της προσωπικής του φρουράς.
Δύο τετράγωνα από το σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, έφτασε ο Πάνος Καμμένος με το αυτοκίνητό του με τους δυο άνδρες της προσωπικής του φρουράς.

Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι διαδηλωτές, άρχισαν να του φωνάζουν “φασίστες, κουφάλες πολιτικοί, πουλημένα τομάρια, μαλ...ες” και μέρος του πλήθους κινήθηκε προς την πλευρά του. Κάποιοι εξ αυτών του έριξαν κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του άνοίξουν τη μύτη.

Οι άλλοι άνδρες της προσωπικής του φρουράς έφυγαν με το αυτοκίνητο, στο οποίο νωρίτερα οι διαδηλωτές πετούσαν αντικείμενα με αποτέλεσμα να του σπάσουν το τζάμι.

Έπεσαν να τον προστατέψουν οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς, αλλά δέχτηκαν χτυπήματα διαδηλωτών. Εκείνη την ώρα, εμφανίστηκε άλλο ένα μέλος της προσωπικής του φρουράς με μηχανή, με την οποία φυγαδεύτηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
 Σε δηλώσεις προτίθεται να προβεί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έξω από το Ναυτικό Νοσοκομείο στο οποίο πραγματοποιεί εξετάσεις, αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ.Καμμένος ο οποίος επικοινώνησε πριν από λίγο με στενό συνεργάτη του, φέρεται να προτίθεται να καταγγείλει ονομαστικά αυτούς που του επιτέθηκαν τους οποίους «γνωρίζει μόνο ο ίδιος» όπως είπε στο συνεργάτη του.

Η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, δεν έδειξε τίποτα, ενώ ενδέχεται να πραγματοποιήσει και άλλες εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.


Η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου καταδικάζει την επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου. "Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Καλούμε τους πάντες να θέσουμε τέλος στην καλλιέργεια κλίματος έντασης και να περιφρουρήσουμε τη συνοχή της κοινωνίας μας", δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

"Η επίθεση στον κ. Καμμένο είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Κάθε προσπάθεια αξιοποίησης της επίθεσης αυτής από όσους αναπαράγουν τη θεωρία των δύο άκρων θα πέσει στο κενό", τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

newsit.gr