Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Έσπασε το... ρόδι ο Αστέρας - “Καθάρισε” δύσκολα τον Απόλλωνα


 
Σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα έκανε ο Αστέρας, που επικράτησε μέσα στην Τρίπολη του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0, σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Ο Αστέρας ήταν αυτός που προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να κάνει παιχνίδι, αλλά βρήκε μπροστά του ένα πολύ οργανωμένο Απόλλωνα, που αμύνθηκε σωστά. Αυτό όμως συνετέλεσε στο να δούμε ένα κακό θέαμα από τις δυο ομάδες.

Οι Αρκάδες δυσκολεύτηκαν πολύ με την πίεση που τους άσκησε η “Ελαφρά Ταξιαρχία”, αφού δεν είχαν καθαρό μυαλό από τη μέση και μπροστά. Από το 30' όμως και μετά ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν τις μοναδικές καλές φάσεις στο ημίχρονο στο31' με το σουτ του Γκοϊάν και στο 41' με την κεφαλιά του Μπαράλες.

Το κακό θέαμα συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τον Αστέρα όμως να ανοίγει τελικά το σκορ στο 51' την την βοήθεια του... αντίπαλου Δεληζήση. Ο Απόλλωνας προσπάθησε στην συνέχεια να απειλήσει, αλλά το τελικό 2-0 υπέρ των γηπεδούχων διαμορφώθηκε στο 90' με τον Μπαράλες.


Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Ερνάντες, Τσαμπούρης, Γκοιάν, Ζησόπουλος, Ζαραδούκας (82' Μουνάφο), Ναβάρο (86' Γκρατσίνι), Κοντοές, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (46' Καράσκο), Μπαράλες.
 
Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Τζόρβας, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Αργυρόπουλος, Καμαρά (58' Έγκον), Κόρμπος (84' Μπλάζεκ), Άλβαρες, Γκουέλα, Τσιλιγκίρης (75' Μίνγκας), Πετρόπουλος.