Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή στον Άρειο Πάγο - Ειρωνεία Κασιδιάρη: Καλημέρα παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε



Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 13:00 όταν έγινε γνωστό πως σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Χρήστο Παππά και τους Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Ελένη Ζαρούλια πηγαίνει στον Άρειο Πάγο.

Με τις έρευνες εις βάρος σε εξέλιξη, τα σενάρια ήταν... πολλά.

Για την ώρα, πάντως, οι ακριβείς λόγοι της... επίσκεψης στο μέγαρο της Αλεξάνδρας δεν είναι γνωστοί.

Ίσως να πρόκειται να κατατεθούν οι μηνύσεις κατά Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, με τις οποίες η Χρυσή Αυγή θα ζητήσει να χαρακτηριστούν «τα κόμματα της κλεπτοκρατίας» όπως τα χαρακτηρίζει, εγκληματικές οργανώσεις.
Την κατάθεση μηνύσεων είχε προανανγγείλει η δήλωση στο περιστύλιο της Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Οι τρεις βουλευτές που απειλούνται με χειροπέδες

Όλα αυτά ενώ η έρευνα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, «καίει» τρεις από τους βουλευτές του κόμματος.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για εμπλοκή των βουλευτών σε ενέργειες που στοιχειοθετούν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και μάλιστα αναφέρουν ότι η Δικαιοσύνη είναι θέμα χρόνου να ασκήσει διώξεις κατά συγκεκριμένων προσώπων.

Το έγκλημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης είναι κακούργημα και προβλέπει άμεση σύλληψη των εμπλεκομένων, ακόμη και των βουλευτών, για τους οποίους δεν χρειάζεται κοινοβουλευτική διαδικασία για την άρση της ασυλίας τους.

newsit.gr