Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Νεκρά βρέθηκαν τελικά τα δύο αγοράκια στο Στρέφι Ηλείας

paidia1 
Σε υγρό τάφο για δύο αγγελούδια από τη Βουλγαρία, μετατράπηκε η κεντρική αρδευτική διώρυγα του ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού, στην περιοχή του Στρεφίου, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της εξαφάνισης δυο ανήλικων παιδιών από τη Βουλγαρία. Τα δυο αδερφάκια, ο 4χρονος Ντίνκο και ο 7χρονος Ιβάν, είχαν εξαφανιστεί από το απόγευμα της Τετάρτης. Δυστυχώς, περίπου στις 08:30 το πρωί, βρέθηκαν νεκρά σε αρδευτικό κανάλι της περιοχής του Στρεφίου στην Ηλεία.
Στο μοιραίο αρδευτικό κανάλι τους αναζητούσε η αστυνομία από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν τα παιδιά εξαφανίστηκαν. Εκεί είχαν βρεθεί κάποια προσωπικά τους αντικείμενα και γι' αυτό ήταν το σημείο όπου επικεντρώθηκαν οι έρευνες.

paidia3Η υπέρτατη πράξη αγάπης του ενός παιδιού για το άλλο έφερε την τραγωδία. Δυο αδέλφια, δυο αγγελούδια, έχασαν τη ζωή τους, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά τους αλλά και τους κατοίκους της περιοχής του Στρεφίου στην Ηλεία.
Η αστυνομία ερευνά και την καταγγελία του πατέρα των παιδιών, σύμφωνα με την οποία η μητριά του δεν αγαπούσε τα παιδιά και τα έριξε στο αρδευτικό κανάλι Το ένα από τα δυο αδέλφια, υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες, βρέθηκε μέσα στο αρδευτικό κανάλι.
 Το ένα από τα δυο αδέλφια, υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες, βρέθηκε μέσα στο αρδευτικό κανάλι. Και το άλλο παιδί, έπεσε για να σώσει τον αδελφό του, είναι η εκτίμηση που είπαν στο NewsIt άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού. Το ίδρυμα θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας των άτυχων ανηλίκων.
Σύμφωνα με τους ντόπιους, τα νερά στην περιοχή είναι τέτοια που «τράβηξαν» αμέσως στον πάτο τα δυο ανήλικα και μπλέχτηκαν στα φύκια. Οι γονείς των δύο παδιών μόλις έφτασαν στο σημείο άρχισαν να σπαράζουν και η μάνα να φωνάζει πως η μητριά ήταν αυτή που πέταξε τα παιδιά μέσα στο κανάλι.
Οι αστυνομικοί έχουν οδηγήσει στο Α.Τ. Πελοπίου για καταθέσεις τους γονείς και τον παππού των παιδιών.