Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Το "εθνικό σχέδιο" του Βενιζέλου

benipasok
Έως τη ΔΕΘ αναμένεται να ολοκληρωθεί η προγραμματική συμφωνία της δικομματικής κυβέρνησης, η οποία και θα έχει τη μορφή “εθνικού σχεδίου για τη χώρα”, όπως ενημέρωσε, σύμφωνα με πηγές της Χ. Τρικούπη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, τους υπουργούς και τους υφυπουργούς του Κινήματος που είναι μέλη της κυβέρνησης, σε σύσκεψη που είχαν υπό την προεδρία του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και συνεννόηση με τους βουλευτές του Κινήματος ώστε να τους πληροφορούν για όλα τα θέματα.
Ακόμη, στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκε και το θέμα της κινητικότητας, για την οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ΠΑΣΟΚ εμμένει στις θέσεις που έχει εκφράσει, δηλαδή ότι θα πρέπει να υπάρξει αξιολόγηση προσώπων και δομών με αξιοκρατία, διότι, όπως σημειώνουν, “είναι θέμα Δικαιοσύνης, να πειστούν οι πολίτες ότι δεν είναι απλά μια μνημονιακή υποχρέωση, αλλά μια ανάγκη για την εξυπηρέτηση του πολίτη”.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα πραγματοποιήσει τις προσεχείς ημέρες συνάντηση με στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι είτε διοικητές οργανισμών είτε γενικοί γραμματείς και των οποίων οι οργανισμοί και οι γενικές γραμματείες στις οποίες προΐστανται, συμμετέχουν με το δικό τους τρόπο στην αξιολόγηση και την κινητικότητα.

υστερογραφα