Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Δραματική ανατροπή στην υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Ηλεία - Τα πέταξε στο κανάλι ο 13χρονος θείος τους!

ardeytiko-kanali
Σε ατύχημα οδηγούν οι πρώτες ενδείξεις την Αστυνομία, αναφορικά με τον τραγικό χαμό των δυο ανήλικων παιδιών στην Ηλεία, που βρέθηκαν νεκρά χθες μετά από αναζήτηση μιας μέρας, μέσα σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Στρέφι.
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να βρέθηκαν τα δυο παιδιά κοντά στο κανάλι, να έχασαν την ισορροπία τους και να έπεσαν μέσα, από όπου δεν μπόρεσαν  να βγουν παρά τις φωνές τους, καθώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιος περαστικός από εκεί, ώστε να τους ακούσει και να τους βοηθήσει.
Η Αστυνομία πάντως αναμένει και το πόρισμα του ιατροδικαστή, που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει περισσότερο την πορεία των ερευνών.Οι Αρχές προχωρούν πολύ προσεκτικά στην υπόθεση καθώς δεν είχε αποκλειστεί η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας, ενώ υπήρχαν τέτοιες ενδείξεις ότι τα παιδιά δεν μπορεί να έπεσαν μέσα στο νερό από μόνα τους.
Αργότερα ωστόσο όλα τα παραπάνω ανατράπηκαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι αρχές έχουν στοιχεία και την ομολογία του ανθρώπου που τα πέταξε μέσα στο νερό.
Πρόκειται για τον μόλις 13 ετών αδερφό της μητέρας των παιδιών, που φέρεται πως έσπρωξε τα δύο ανίψια του στο νερό.
Ο ίδιος αρκετές ώρες μετά βρέθηκε στο σημείο και μάλιστα έχει καταγραφεί σε εικόνες να κλαίει και ο ίδιος για το χαμό των δύο παιδιών.  Ο αδερφός της μητέρας τους, φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στο ρέμα τα δύο αγγελούδια!
Μάλιστα, ο λόγος που τον ώθησε στην ανατριχιαστική πράξη του, φαίνεται πως είναι η ζήλια! Ο παππούς των παιδιών - και πατέρας του φερόμενου ως δράστη- τους είχε ιδιαίτερη αδυναμία και ο 13χρονος δεν το άντεχε...
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των ερευνών μέσα στο αρδευτικό κανάλι, βρέθηκε και ένα ρούχο. Αρχικά εκτιμήθηκε πως ανήκει στο ένα από τα δύο παιδιά αλλά όπως προέκυψε στη συνέχεια, ανήκει στον 13χρονο φερόμενο ως δράστη.
Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον ανήλικο αδερφό της μητέρας των παιδιών
και ακολούθως, βάσει των υπαρχόντων στοιχείων, τον συνέλαβαν ως υπαίτιο για τον πνιγμό των παιδιών στο αρδευτικό κανάλι.
Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.