Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

ΑνοιΧτός ο δρόμος για τον Αστέρα Τρίπολης


Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ραπίντ Βιέννης και θα πάει στην Αυστρία με σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League.
Ο Αστέρας μπήκε νωθρά στο ματς και η Ραπίντ πήρε εξ αρχής τον έλεγχο του ρυθμού. Απείλησε δύο φορές την εστία του Μπαντή στο πρώτο εικοσάλεπτο χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Αντίθετα η ομάδα της Τρίπολης ευτύχισε στην πρώτη της απειλητική στιγμή να ανοίξει το σκορ. Στο 27' ο Ουσέρο έκανε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος Ζησόπουλος σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του.
 Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγο αφού ένα αχρείαστο πέναλτι του Λισγάρα πάνω στον Μπόιντ έδωσε την ευκαιρία στους Αυστριακούς να ισοφαρίσουν στο 32'. Tο γκoλ επηρέασε τους παίκτες του Τσιώλη που δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα.
 O Αστέρας ξεκίνησε εξαιρετικά το δεύτερο μέρος και θα μπορούσε να προηγηθεί ειδικά στη φάση του 57ου λεπτού όταν ο Μπόιντ έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Λισγάρα. Από το 60' και μετά η Ραπίντ Βιέννης πήρε τα ηνία του αγώνα αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της ομάδας της Τρίπολης.
Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη ευρωπαϊκή εντός έδρας ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα με 1-1
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Ζαραδούκας (46' Κάφα), Ουσέρο, Ζησόπουλος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (61' Χουάνμα).

Ραπίντ Βιέννης: Νόβοτα, Μπεχρέντ, Σκράμελ, Σονλάιτνερ, Ντίμπον, Πέτσος, Χόφμαν (68' Σάμπιτσερ), Σάουμπ (85' Γκρόζουρεκ), Μπόιντ, Τρίμελ, Μπουργκστάλερ.