Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Σταυρίδης: Δεν ήταν ελαφρότητα. Το στάθμισα. Δεν θα γίνω μοναχός...

Stelios-Stavridis-Dimitris-Melissanidis
(Photo Eurokinissi)
Συνειδητή επιλογή χαρακτήρισε ο αποπεμφθείς πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, και να χρησιμοποιήσει το προσωπικό αεροπλάνο του, για να μεταβεί στον τόπο προορισμού των θερινών διακοπών του.
Μιλώντας στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ο Στέλιος Σταυρίδης υπερασπίστηκε πλήρως την επιλογή του, κάνοντας λόγο για την Ελλάδα του… δήθεν, στη νοοτροπία της οποίας επέδωσε τη σφοδρή κριτική που του ασκήθηκε.
Ο Στέλιος Σταυρίδης αιτιολόγησε πλήρως την απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να ζητήσει την παραίτησή του, από τη στιγμή που ασκήθηκαν πιέσεις λόγω του κλίματος που διαμορφώθηκε στην κοινωνία.
Ο αποπεμφθείς πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ σημείωσε με νόημα ότι έχει τη δική του, προσωπική διαδρομή, λόγω των κατά καιρούς θέσεων που είχε, γνωρίζει επιχειρηματίες, και δεν θεωρεί ότι θα έπρεπε να γίνει… μοναχός.
“Δεν μετάνιωσα καθόλου. Δεν ήταν ελαφρότητα. Το στάθμισα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Σταυρίδης.
Ο πρώην πλέον πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ παραδέχτηκε ότι οι επίμαχες φωτογραφίες εστάλησαν κατά λάθος από την πλευρά του σε τοπική εφημερίδα της Κεφαλλονιάς.

ysterografa.gr