Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Ξεκίνησε με πέναλτι ο ΠΑΟ, 2-0 τον ελειπή Παναιτωλικό που έπαιζε με παίκτη λιγωτερο

pao
Με τον Τάσο Λαγό (αρχηγός κιόλας…) μοναδικό παίκτη από την ενδεκάδα που ξεκίνησε στην περυσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο νεανικός Παναθηναϊκός παίρνοντας ώθηση από 14.000 φιλάθλους στην ιστορική του έδρα την Λεωφόρο, επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού, ο οποίος, πάντως παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, ενώ από το 49′ και μετά έπαιξε και με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας αποβολής του Φίλιππου Δάρλα, ενώ οι Αγρινιώτες απείλησαν στο 19' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μπελόν, που ανάγκασε τον Καπίνο καλού κακού να διώξει την μπάλα σε νέο κόρνερ, και στο 61' , είχαν ένα καλό σουτ του Μπόγιοβις από πλάγια θέση και αριστερά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Καπίνο.
Οι πράσινοι προηγήθηκαν νωρίς (3′) με πέναλτι του Νάνο (τράβηγμα του Μπόγιοβιτς πάνω στον Κουτρουμπή) και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπεργκ (66′) λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.
 Κοντολογίς, ο Παναθηναϊκός δίχως να εντυπωσιάσει, έκανε τα απολύτως απαραίτητα και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι του. Δεν κινδύνεψε από τον Παναιτωλικό, κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν και σκόραρε δύο φορές βάζοντας με το... καλησπέρα 3 βαθμούς στο σακούλι. Χειροκροτήθηκαν στο φινάλε οι παίκτες του Αναστασίου που πήραν δύναμη για την δύσκολη συνέχεια…
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69’ Τριανταφυλλόπουλος), Μαρινάκης, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Αμπεΐντ (84’ Μουζακίτης), Καρέλης (60’ Μπεργκ), Ντίνας, Μπαϊράμι.
Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (56’ Γκόλιας), Πασάς (65’ Μύγας), Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Δάρλας, Μπόγιοβιτς, Μπελόν (76’ Παπουτσογιαννόπουλος).