Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Εκτός κινδύνου το 3χρονο αγγελούδι, που τραυματίστηκε στο πολύνεκρο τροχαίο της Άρτας


 Θετικά είναι τα μηνύματα για τον τρίχρονο Γιάννη, τον μικρότερο από τους τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου στην Άρτα, που στοίχισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους...
Χωρίς να γνωρίζει ότι δεν θα νιώσει ξανά το χάδι της μητέρας του, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Πάτρας, το 3 ετών αγοράκι που κατάφερε να βγει σώο από τα συντρίμμια των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο προχθεσινό τραγικό τροχαίο, όπου έχασαν τη ζωή τους 5 άνθρωποι, στην περιοχή της Αρτας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πελοπόννησος", η μητέρα του μικρού Γιάννη ήταν γνωστή στην κοινότητα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και σε αρκετές οικογένειες, καθώς περιέθαλψε με ιδιαίτερη φροντίδα και ευαισθησία τα παιδιά που νοσηλεύονταν στο Παιδογκολογικό Τμήμα του νοσοκομείου.
Όπως γράφει το epirusgate, η ευαίσθητη και αξιαγάπητη νοσηλεύτρια, που όλοι τη θυμούνται με πόση στοργή φρόντιζε τα παιδιά με καρκίνο, είναι ένα από τα πέντε θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Πέμπτη έξω από την Αρτα.

Η μοιραία σύγκρουση

Το δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 45χρονος και στο οποίο επέβαιναν ο 84χρονος πατέρας του και η 69χρονη μητέρα του, συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η άτυχη νοσηλεύτρια με την αδελφή της και τα 4 παιδιά τους (δύο κορίτσια ηλικίας 15 και 16 ετών και δύο αγόρια ηλικίας 13 και 3 ετών).
Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα οι δύο αδελφές και το 13χρονο αγόρι και οι δύο ηλικιωμένοι που επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο. Σοβαρά τραυματίστηκαν ο 45χρονος οδηγός και τα τρία ανήλικα παιδιά, ανάμεσα τους και το τρίχρονο αγοράκι.
Οι δύο αδελφές πήγαιναν με τα παιδιά τους για μπάνιο, αλλά στη διαδρομή συνέβη το μοιραίο δυστύχημα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αρτας, ενώ προχθές το βράδυ το τρίχρονο αγοράκι, που ήταν σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ.

Χαμόγελα αισιοδοξίας

«Η κατάστασή του εξελίσσεται ομαλά. Είναι εκτός κινδύνου γι' αυτό και χθες το μεσημέρι το βγάλαμε από τη Μονάδα και το μεταφέραμε για νοσηλεία και περαιτέρω παρακολούθηση στο Καραμανδάνειο. Εχει πολλαπλά προβλήματα, κατάγματα στα πόδια κ.ά., αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει» μας ανέφερε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων,Ανδρέας Ηλιάδης.

Στο πλευρό του μικρού Γιάννη βρίσκονται συγγενείς και φίλοι.

newsit.gr