Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Μπακογιάννης κατά Μητσοτάκη για τις απολύσεις


Επικριτικός με το θείο του, υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον πρωθυπουργό για απολύσεις, ειδικά των δημοτικών αστυνομικών, εμαφνίζεται με δηλώσεις του ο δήμαρχος Καρπενησίου, υιός της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστας«Η κατάργηση υπηρεσιών και θεσμών είναι λάθος. Η τυφλή υπερκάλυψη ποσοτικών στόχων δεν συνιστά στρατηγική», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης. Και προσθέτει αναφορικά με τις απολύσεις με τις οποίες συμφώνησε με την τρόικα ο θείος του υπουργός αλλά και τις «μεταρρυθμίσεις»: «Γίνονται πρόχειρα. Δεν μπορεί να τα ρίχνουν όλα στον Μανιτάκη. Ο πρωθυπουργός δεν ήταν ο ίδιος τόσο καιρό;»
Οσον αφορά τους χειρισμούς που έγιναν με τις απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κ. Μπακογιάννης μού δήλωσε: «Η υπόθεση αναδεικνύει την τραγική αποτυχία του πολιτικού συστήματος να διαχειριστεί την κρίση. Δεν συνιστά ουσιαστική μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα, αφού αναδεικνύει περισσότερα προβλήματα απ” ό,τι κλήθηκε να λύσει».
Αλλά ο δήμαρχος Καρπενησίου δεν σταματά εδώ και ζητεί: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να εμφανίσουμε ένα πραγματικό σχέδιο αναδιάρθρωσης της χώρας με γενναίες πράξεις και απαιτήσεις».
Με πληροφορίες από το Βηματοδότη

aftodioikisi.gr