Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Μπαίνει εισαγγελέας στην ΕΡΤ!

ERT-Radiomegaro-pano
(Photo Eurokinissi)
Τη διερεύνηση της τυχόν τέλεσης ποινικών αδικημάτων ως προς την προμήθεια εξοπλισμού, τις αναθέσεις παραγωγών και τις συμβάσεις έργου για παροχή υπηρεσιών δημοσιογραφικών και άλλων, ζήτησε, ως διάδοχος της ΕΡΤ, το υπουργείο Οικονομικών, με επιστολή του προς την αρμόδια Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Ράικου.
Η συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά του Γιάννη Στουρνάρα έγινε γνωστή στις τάξεις των εργαζομένων του Ραδιομεγάρου, οι οποίοι χαρακτήρισαν καλοδεχούμενο τον έλεγχο, προσθέτοντας ότι εκείνοι που θα πρέπει να ανησυχούν είναι οι πολιτικές ηγεσίες του παρελθόντος.

Στο μεταξύ προκειμένου να προστατεύσουν όσο περισσότερο γίνεται την περιουσία της ΕΡΤ, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, αλλά και για να αποκρούσουν τις κατηγορίες περί “πλιάτσικου”, λόγω της… διαρκούς κατάληψης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ραδιομέγαρο, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αποφάσισαν να συγκροτήσουν βάρδιες περιφρούρησης ενόψει του Σαββατοκύριακου.
Με τον τρόπο αυτό, εκτιμούν ότι θα διατηρηθεί η… τάξη, και ταυτόχρονα θα ενισχυθεί η προσπάθεια να μην παρατηρηθούν φαινόμενα εκφυλισμού στην κινητοποίηση λόγω του Σαββατοκύριακου.