Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Βρέθηκε το όπλο του δολοφονημένου στο Δίστομο αστυνομικού έξω από το χωρίο Φιλοθέη

images
Σύμφωνα με  πληροφορίες που μεταδίδει η τηλεόραση του Lepanto χθες το απόγευμα βρέθηκε από πολίτη στην περιοχή Φιλοθέη Δωρίδας το όπλο G3 του αδικοχαμένου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τους αδίστακτους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων στην συμπλοκή που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Δίστομο. Το όπλο βρέθηκε έξω από το χωριό στη άκρη του δρόμου και σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών ή  τους έπεσε κατά την διαφυγή ή δεν αποκλείεται το γεγονός  να το άφησαν εσκεμμένα . Ο πολίτης ενημέρωσε την αστυνομία και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν στο σημείο, συνέλεξαν το όπλο και το μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την συλλογή στοιχείων.
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας στην τηλεόραση του Lepanto, ένας από τους περιβόητους κακοποιούς εθεάθη στο Τείχιο Δωρίδας να βγαίνει από σπίτι του οποίου οι ένοικοι απουσιάζουν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο δράστης ή οι δράστες παρέμειναν στο σπίτι, κοιμήθηκαν και έφαγαν. Η αστυνομία αναζητά περισσότερα στοιχεία ενώ η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως σύντομα οι δράστες θα πέσουν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.
 .