Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

"Έφυγε" ο Ηλίας Καρούζος πρωτεργάτης της δημιουργίας του επίσημου Αστέρα Δερβενίου το 1971

karouzos
 



" Έφυγε' αιφνίδια  σήμερα από την ζωή , σε ηλικία 77 ετών ο  'εμπορος  του Δερβενίου ,'Ηλιας Καρούζος.
Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος της Κοινότητας Δερβενίου. Ήταν επίσης πρωτεργάτης της δημιουργίας του επίσημου Αστέρα το 1971 και μάλιστα εξελέγει πρώτος Πρόεδρος του Συλλόγου. Υπηρέτησε τον Αστέρα για πολλά χρόνια ως Πρόεδρος ή μέλος του Δ.Σ.
Η συμβολή του στις προσπάθειες αγοράς και κατασκευής του ιδιόκτητου γηπέδου του Αστέρα υπήρξε καθοριστική. Υπήρξε μάλιστα και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, της οποία διετέλεσε και Αντιπρόεδρος.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστέρα Δερβενίου, πληροφορούμενοι τον αιφνίδιο θάνατο του Ηλία Καρούζου, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραστεί σύσσωμο στη νεκρώσιμο ακολουθία.
Ψηφίσματα για τήν απώλεια του Ηλία Καρούζου εξέδωσαν ο Εμπορικός Συλλογος Δερβενίου και άλλοι φoρείς της Δυτικής Κορινθίας .
 Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθει στις 11 το πρωί της Δευτέρας από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Δερβενίου.
Οι " ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος ΗΛΙΑ ΚΑΡΟΥΖΟΥ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Δερβενιώτικης γης που θα τον σκεπάσει...
DS1974
Κατά τον αγιασμό της αγων. περιόδου 1974-75
(από αριστερά): παπα-Θόδωρος, παπα-Αποστόλης και τα μέλη του ΔΣ: Κυρ. Κυριακόπουλος, Μιχ. Φραντζής, Ηλ. Χίνος και Ηλ. Καρούζος