Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ντινόπουλος: Τον Χατζηνικολάου τον… ξέβρασε η τηλεόραση. Χατζηνικολάου: Ας τον μαζέψουν (video)

Dinopoulos-Xatzinikolaou
Σφοδρή επίθεση κατά του εκδότη της “Real News” Νίκου Χατζηνικολάου εξαπέλυσε ο Αργύρης Ντινόπουλος, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση της ΝΕΤ με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και τον Γιάννη Τρουπή, με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας του Συγκροτήματος Κουρή-Χατζηνικολάου, περί σχεδιασμού της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ.
Ο Αργύρης Ντινόπουλος διέψευσε το ρεπορτάζ της “Real News”, και θύμισε με νόημα τη θητεία του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Alter”, πάλι σε συνεταιρισμό με τον Όμιλο Κουρή, το οποίο έβαλε λουκέτο με δραματικό τρόπο, αφήνοντας πίσω χρέη και εργαζομένους που δεν αποζημιώθηκαν και κινήθηκαν δικαστικά.
Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, άφησε αιχμές και για προσπάθεια “απαλλοτρίωσης” της συχνότητας του Καναλιού της Βουλής και του 902, τονίζοντας: “Το ρεπορτάζ γράφεται από αυτούς οι οποίοι πριν από 2-3 μήνες ήθελαν να αρπάξουν τη συχνότητα του 902. Τους έχει εκβράσει η τηλεόραση μετά την πολιτεία τους στο Alter, όταν έπαιρναν ηγεμονικούς μισθούς. Πρέπει να προστατεύσουμε τη δημοσία τηλεόραση από προκλητικά δημοσιεύματα τα οποία έχουν άλλους στόχους. Αυτό που επιζητούν είναι να αρπάξουν κάποιο κανάλι”.
Στην εκπομπή παρενέβη ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Αργύρη Ντινόπουλου: “Θεωρώ θλιβερό ένας πρώην δημοσιογράφος να καθίσταται εκφοβιστής και λογοκριτής του τύπου. Το δημοσίευμα είναι διασταυρωμένο και δεν έχει διαψευστεί. Δεν περίμενα να ακούσω τέτοιες γελοιότητες από το στόμα ενός πρώην δημοσιογράφου και νυν βουλευτή της ΝΔ. Δεν περίμενα ένας βουλευτής να λειτουργεί με βάση ανεπιβεβαίωτα κουτσομπολιά. Θεωρώ πραγματικά ότι ο βουλευτής δεν εκφράζει ούτε το ήθος, ούτε την ποιότητα της κοινοβουλευτικής παράταξής του, είναι σε εκτροπή και ελπίζω να τον μαζέψουν”, επεσήμανε ο εκδότης της “Real News”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι Ντινόπουλος και Χατζηνικολάου… έχουν παρελθόν, καθώς είχαν ανταλλάξει σκληρούς χαρακτηρισμούς και πριν από μερικούς μήνες, λόγω της επίθεσης του Ομίλου Κουρή-Χατζηνικολάου στον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Video



ysterografa.gr