Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Φωστήρας, Παναιγιάλειος , Αχαρναϊκός, Επισκοπή , Αστέρας Μαγούλας και Χανιά κέρδισαν την άνοδό τους στη Football League

Ανέβηκαν Αστέρας Μαγ. και Χανιά!

Την άνοδό τους στη Football League πανηγυρίζει ο ΑΟ Χανίων που στο φινάλε του πρωταθλήματος επικράτησε στον «τελικό» με 2-0 του ΑΟ Γλυφάδας και εξασφάλισε το εισιτήριο για την άνοδο, όπως και ο Αστέρας Μαγούλας που πέρασε με το ίδιο σκορ από την έδρα της Κορίνθου! Την άνοδο επίσης κέρδισαν ο Φωστήρας ως πρωταθλητής του νοτίου ομίλου , που έμεινε στη λευκή ισοπαλία στον Ταύρο με τον Πανηλειακό , ο Παναιγιάλειος που νίκησε με 2 - 1 την Επισκοπή , που επίσης κέρδισε άνοδο καθώς και ο Αχαρναϊκός μου σήμερα είχε ρεπό.
Κόρινθος: Ένταση και μισάωρη καθυστέρηση με Μαγούλα | onsports.gr
Με μισή ώρα καθυστέρηση άρχισε ο αγώνας της Κορίνθου με τον Αστέρα Μαγούλας, καθώς  επικράτησε αρκετή ένταση.στην κερκίδα των φιλοξενούμενων με τους οπαδούς της Κορίνθου, με ανταλλαγή φωτοβολίδων και συγκρούσεις κάτι το οποίο ανάγκασε την άμεση επέμβαση της αστυνομίας η οποία άλλαξε εξέδρα στους φιλάθλους του Αστέρα Μαγούλας! Είναι αξιοσημείωτο  πως δεν υπήρχε ενημέρωση για παρουσία οπαδών του Αστέρα Μαγούλας, όμως, περισσότεροι από 100 βρέθηκαν στην Κόρινθο. Μετά από 33 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση... Λίγο πριν τη σέντρα ο επιθετικός της Μαγούλας, Πέτρος Δημητριάδης τιμήθηκε από τους οργανωμένους της Κορίνθου για την προσφορά του στην "Μπάρτσας"! Ο Αστέρας επικράτησε της Κορίνθου με 0 - 2 και πέτυχε την άνοδό του στη  Football League με τέρματα που σημείωσαν με σουτ ο Χρυσάφης στο 15΄ και ο Δημητριάδης στο 53΄ . Στο 59' ο Παπαευθημίου είχε δοκάρι γιά την Κόρινθο.
Κόρινθος (Νούλας-Μιχαηλίδης): Τεντώνης, Τσατσόπουλος (54' Δανιήλ), Φίλης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Νικολόπουλος (54' Κοτσόκολος), Παπαευθυμίου, Γκάτσης, Αράπογλου, Αμπαδιωτάκης, Λούβρης.
Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μπαλασάκης, Οικονομόπουλος, Χάλαρης, Στρατομήτρος, Τριάντος, Χρυσάφης, Έβερετ, Αλεξίου, Δημητριάδης, Μαρίνου, Παγώνης (60' Ιακωβάκης).
Τα Χανιά πανηγυρίζουν καθώς ο ΑΟΧ έκαμψε στο τέλος την αντίσταση της Γλυφάδας και με τέρματα του Μποτωνάκη στο 82' και του Γωνιωτάκη πήρε την νίκη με 2 - 0 και έπειτα απο 30 χρόνια επέστρεψε στη Β' Εθνική.
ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Ταταράκης (72' λ.τ Κουρτάνοβιτς), Μποχώνης, Ζντραβκοβιτς, Βουρβαχάκης, Τσατσαρής, Παπαζούδης (79' λ.τ Μποτωνάκης), Δουμάνης, Γωνιωτάκης, Πάγκαλος, Σαντριάς (66' Καμπλιώνης).
ΑΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Δημακόπουλος): Χώνος, Τσιρογιάννης, Μουστόγιαννης, Καζατζής, Καϊμακαμούδης, Χατζησαϊας, Κολοτούρος, Βιδάλης (85' Κόντη), Φουντουκίδης, Σκάρος
Νίκη Παναιγιάλειου επί της Επισκοπής, άνοδος και για τις δύο!
Χαρές και πανηγύρια και στο Αίγιο καθώς ο Παναιγιάλειος μετά από μια δεκαετία κέρδισε την άνοδό του στη  Football League , όπως και η Επισκοπη. την οποία νίκησε με σκορ 2- 1
Αμφότερες οι ομάδες είχαν εξασφαλίσει την άνοδο τους στο πρωτάθλημα της Football League της επόμενης περιόδου, ωστόσο ο γηπεδούχος Παναιγιάλειος ήλπιζε σε ήττα του Φωστήρα και παράλληλα δική του νίκη για να στεφθεί και πρωτάθλητής.
Η νίκη ήρθε για τους παίκτες του Νίκου Κουρμπανά, ωστόσο ο Φωστήρας δεν τους έκανε τη χάρη και έτσι τερμάτισαν στη δεύτερη θέση.
Τα τέρματα για λογαριασμό των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μπουρλάκης στο 26ο λεπτό και Σκαρτσίλας στο 32', ενώ για τους παίκτες της Επισκοπής μείωσε ο Μπορωνάκης στο 55΄.  Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι σκόρερ του Παναιγιάλειου είχαν και δοκάρια ο Σκαρτσίλας στο 21' και ο Μπου΄λάκης στο 36'
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Θεοφανόπουλος, Σανδραβέλης, Τ. Παπαδόπουλος, Σούλης, Γκοτσούλιας, Αγουρίδης, Μπουρλάκης, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Λαζανάς.
  Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Κελαϊδής, Πουλάκης, Σουμπασάκης, Μποτωνάκης, Πρωτογεράκης, Δημογιάννης, Αργυράκης, Βελονάκης, Τριχάκης, Ανωγειανάκης, Σεληνιωτάκης.

Mε νίκη ολοκλήρωσε τη χρονιά η βαθμολογικά αδιάφορη Καλαμάτα, η οποία νίκησε μπροστά στο κοινό της τον Ρούβα, με 1-0.
Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, προειδοποίησαν με το δοκάρι του Σαραντόπουλου στο 18ο λεπτό και οκτώ λεπτά αργότερα πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με σουτ του Ηλιόπουλου.
Με αυτή τη νίκη η Καλαμάτα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 26 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 30.
Καλαμάτα (Κακαλέτρης-Σακελλαρόπουλος): Κολοβούρης Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Ψυχογιόπουλος (76' Τσόπελας), Μπελεβέτης, Γεωργιόπουλος, Πούτσης, Ηλιόπουλος, Ρήγας, Σαραντόπουλος.
Ρούβας (Αλέκος Κούρτογλου): Διαμαντής, Γούτσιος, Πέτρας, Ανυφαντάκης, Σεντεμέντες (63' Κίτσος), Κεφαλούκος, Κορδονούρης, Λυκούδης (54' Βάσος), Χατζησάββας (87' Μπολόσης), Φουκαράκης, Παντελής

Ο αγώνας Εθνικός Αστέρας-Προοδευτική δεν έγινε, λόγω αποχώρησης των γηπεδούχων, ενώ τέλος ο Αχαρναικός είχε πεπό


Η ( τελευταία) 24η αγωνιστική
Kαλαμάτα - Ρούβας     1 - 0
Παναιγιάλειος-Επισκοπή  2 -  1
Φωστήρας-Πανηλειακός 0 - 0
Κόρινθος-Αστέρας Μαγούλας 0 - 2
Χανιά-Γλυφάδα 2 - 0
Εθνικός Αστέρας-Προοδευτική  0 -3 α. α.
Ρεπό: Αχαρναϊκός
 
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



1. Φωστήρας

28-13

43

2. Παναιγιάλειος

37-21

42

3. Αχαρναϊκός

34-21

41

4. Επισκοπή

36-26

39

5. Αστέρας Μαγούλας

32-26

39

6. Χανιά

31-24

38

7. Προοδευτική

34-26

36

8. Πανηλειακός

30-24

34

7. Γλυφάδα

33-33

34

10. Ρουβάς

27-27

30

11. Κόρινθος

24-28

26

12. Καλαμάτα

18-23

23

13. Εθνικός Αστέρας

0-72

-2