Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ο ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ...

 

Ο Γ.Α.Σ ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ συνεχάρη μέσω επιστολής τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ καθώς και την επιτροπή διαιτησίας για την άρτια διοργάνωση του πρωταθλήματος Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά η επιστολή του Γ.Α.Σ ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ

"Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Κορινθίας και την Επιτροπή διαιτησίας για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος Α2"

Το Δ.Σ του συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας κο ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ, τον γραμματέα κο Βράκα Παναγιώτη, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και το προσωπικό της ΕΠΣ Κορινθίας, για την άριστη και διαφανή διεξαγωγή του πρωταθλήματος Α2 κατηγορίας 2012 - 2013.
Επίσης ευχαριστεί τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας κο Πετρόπουλο Γεώργιο και τους συνεργάτες του, κους Γκρούτση Δημήτρη, Αργύρη Παναγιώτη και Λιάκη Βλάσση, γθα την άψογη συνεργασία τους με τους αρμόδιους φορείς του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.
Επίσης θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους δύο νέους διαιτητές. που διαιτήτευσαν τον πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας μας στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", Σάνο Θεόδωρο και την Γωγώ Σιάτου (χωρίς να ξεχωρίζουμε τον κο Γκουρβέλο, που όλοι γνωρίζουμε την αξία του τόσα χρόνια στα Κορινθιακά γήπεδα) και να τους πούμε ότι το μέλλον τους ανήκει. Μπράβο σας παιδιά συνεχίστε και στο τέλος θα δικαιωθείτε.
 
Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας     
Γκολφινόπουλος Νίκος                           Μελισσαρόπουλος Γ