Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Αστέρας Τρίπολης: Να επιστρέψει στις επιτυχίες

Αστέρας Τρίπολης: Να επιστρέψει στις επιτυχίες  | onsports.gr
Με στόχο την επιστροφή στις νίκες ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Αστέρας Τρίπολης για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Τις τελευταίες μέρες ο Σάκης Τσιώλης φρόντισε να αποφορτίσει τους παίκτες του τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και να πάρουν τη νίκη. Μεγάλη αναμένεται να είναι και η προσέλευση του κόσμου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.
Τα προβλήματα του Αστέρα είναι γνωστά, με τον Περόνε να εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του για την αποβολή του στον τελικό Κυπέλλου, και τους Πιπίνη και Μπαρτολίνι να είναι τραυματίες. Ο δεύτερος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για το γόνατό του, προκειμένου να είναι έτοιμος στον αγώνα της Τούμπας, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.
Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Γεωργακόπουλος, Καστέλς και Κάφα, ενώ επέστρεψε ο Μπαντής ως δεύτερος τερματοφύλακας. Οι «εκλεκτοί» του Τσιώλη για το ματς με τον Ατρόμητο είναι οι: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέττι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λένσε.