Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Η Bild αποθεώνει τον Σαμαρά: “Νικητής και διασώστης”

Antonis-Samaras-Bild

Το εγκώμιο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά πλέκει η γερμανική εφημερίδα Bild, για τις προσπάθειες τις οποίες έχει καταβάλει για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας, και την υπέρβαση της κρίσης που βιώνει η χώρα.
Η Bild χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά “νικητή και διασώστη”, επικαλούμενη και σχετικό δημοσίευμα της Washington Post, η οποία επίσης απέδιδε με τη σειρά της τα εύσημα στον Έλληνα Πρωθυπουργό.
Το εγκώμιο για τον Αντώνη Σαμαρά περιλαμβάνεται στη στήλη “Νικητές και ηττημένοι”, που η Bild φιλοξενεί καθημερινά στην πρώτη σελίδα της, με προσωπικότητες από όλον τον κόσμο που καταγράφουν διακρίσεις σε συγκεκριμένους τομείς, και εξηγείται ως προς τη χρονικότητά του, λόγω και της αναβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον Οίκο Αξιολόγησης Fitch.
“Από πρωθυπουργός της χρεοκοπίας, φορέας της ελπίδας. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς μπορεί έπειτα από έναν χρόνο στο αξίωμά του να επιδείξει επιτυχίες.
Ο Οίκος Αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του επειδή υπάρχει σαφής πρόοδος, η Washington Post τον χαρακτηρίζει διασώστη. Συνεχίστε έτσι”, αναφέρει στο κείμενο με το οποίο συνοδεύει την παρουσίαση του Αντώνη Σαμαρά η Bild.

ysterografa.gr