Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Σοκ στον Πειραιά - Αυτοκτόνησε ο δικηγόρος Κ. Ρεσβάνης

Νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε το πρωί ο γνωστός δικηγόρος του Πειραιά και πρώην δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ρεσβάνης. Ο γνωστός 55χρονος δικηγόρος έβαλε τέλος στη ζωή πέφτοντας από τον 5ο όροφο του κτηρίου στην οδό Παλαιολόγου 5 στον Πειραιά όπου βρίσκεται το γραφείο του.  Στο νεκροταφείο της Αναστάσεως θα γίνει αύριο στη 13.00 η κηδεία του .

 

Ο γνωστός δικηγόρος στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Πειραιώς με το ΠΑΣΟΚ, ενώ ήταν και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, αλλά και μέλος του Δ.Σ. του δικηγορικού συλλόγου του Πειραιά
Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα
Στις 13 Δεκεμβρίου ο δικηγόρος είχε αυτοπυροβοληθεί με ένα κυνηγετικό όπλο στο στήθος. Τότε είχε πει στους διασώστες του ΕΚΑΒ πως επρόκειτο για ατύχημα καθώς το όπλο είχε εκπυρσοκροτήσει την ώρα που το καθάριζε. Ίσως, εκείνη ήταν η πρώτη του προσπάθεια να δώσει ένα τέλος στη ζωή του, σήμερα η πτώση του από τον 5ο όροφο του κτιρίου της οδού Παλαιολόγου επέφερε ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsit , ο 55χρονος δικηγόρος λίγο πριν την πράξη του μίλησε στο τηλέφωνο με έναν φίλο του που διατηρεί ακίνητο στο ίδιο κτίριο.

Του είπε πως είχε χάσει το κλειδί από τον ακάλυπτο του κτιρίου και πως εκεί του είχε πέσει ένα χαρτί. Τον παρακάλεσε να πάει να το πάρει.

Την ώρα που ο φίλος του έφτανε στον ακάλυπτο ο 55χρονος έπεφτε από τον 5ο όροφο βάζοντας τέλος στη ζωή του.
«Συγκλονισμένος ο δικηγορικός κόσμος του Πειραιά πληροφορήθηκε τον απρόσμενο θάνατο του φίλου - συναδέλφου Κώστα Ρεσβάνη, που επί σειρά ετών κοσμούσε το δικηγορικό Σώμα με την παρουσία του στους χώρους απονομής της Δικαιοσύνης, την ιδιότητα του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, καθώς και την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά της πόλης του Πειραιά, της πόλης που τόσο αγαπούσε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, στην οποία εκφράζονται τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Κωνσταντίνος Ρεσβάνης γεννήθηκε το 1958 και ήταν μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος του.