Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ο ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΩ ΚΑΡΑNTΑΣΙΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ GREEN CAMP

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας volley από το 2006-2011 Νίκος Ρουμελιώτης, έχει αγωνιστεί στην Κάλιαρι, στον Ολυμπιακό, στον Άρη, στην Παναχαϊκή, στην Ε.Α. Πατρών και με την Εθνική μας ομάδα έχει πάνω από 300 συμμετοχές, το καλοκαίρι θα βρίσκετε στην παιδική κατασκήνωση GREEN CAMP και θα έχει υπό την επιτήρηση του το άθλημα του volley.

Επίσης η μοναδική Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια που αγωνίστηκε σε τρεις διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων και πήρε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με δύο διαφορετικές συμπαίκτριες, Βάσω Καραντάσιου θα έχει υπό την επιτήρηση της το beach volley .
Με αυτόν τον τρόπο οι δυο αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουν στους μικρούς φίλους, τα μυστικά, την αθλητική παιδεία και τα ιδανικά τα οποία πρεσβεύουν τα αθλήματα που αγαπούν. Έτσι οι κατασκηνωτές θα χαρούν την μαγεία του volley και του beach volley, θα παίξουν, θα διασκεδάσουν, θα μάθουν και πάνω από όλα θα νοιώσουν την χαρά του αθλητισμού δίπλα σε αυτές τις δυο μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες
Tο Green Camp ιδρύθηκε το 1995 στα Λεχαινά Ηλείας, σε ένα καταπράσινο χώρο 55 στρεμμάτων που αγγίζει τη θάλασσα. Δημιουργήθηκε μία σύγχρονη παιδική εξοχή, με πρότυπο κατασκηνωτικό πρόγραμμα και κάθε καλοκαίρι περιβάλλει το παιδί με αγάπη εστιάζοντας στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς του μέσα από την ομαδική ζωή, την άθληση, την ψυχαγωγία. Η ανταπόκριση των παιδιών και βέβαια των γονέων επιβραβεύουν την προσπάθειά που γίνετε και έχουν δημιουργήσει την ευθύνη να παρέχετε κάθε χρόνο υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες.
Ανανεωμένη η πράσινη κατασκήνωση και φέτος είναι έτοιμη να προσφέρει στους κατασκηνωτές του μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες διακοπές. Οι βασικές της αξίες είναι ο σεβασμός της ατομικότητας του κάθε παιδιού και η ικανοποίηση της ανάγκης του για εκτόνωση, χαλάρωση και διασκέδαση. Στο Green Camp το κάθε παιδί αντιμετωπίζεται ξεχωριστά ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ιδιαιτερότητές του. Στόχος του κατασκηνωτικού μας προγράμματος είναι η δημιουργία νέων εμπειριών που θα το ακολουθούν στην υπόλοιπη ζωή του.
 
Γιωργος Κουλουρας