Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Η Κόρινθος κόντρα στον Πανηλειακό και ο Παναιγιάλειος με τον Ρούβα

Τη διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής περιλαμβάνει το μενού των αγώνων που αρχίσαν στις 16:00
Στο Στάδιο της Κορίνθου η "Μπάρτσα" του Δημήτρη Τερεζόπουλου αγωνίζεται κόντρα στον Πανηλειακό. Ο έλληνας τεχνικός δεν ανακοίνωσε την 18αδα . Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Τερεζόπουλο, ο οποίος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Πιθανή ενδεκάδα για τον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Πύργου, αναμένεται να αποτελείται από τους εξής παίκτες: Αρχοντάκης, Κατσίκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Λουμπαρδέας, Αράπογλου, Λούβρης, Γκάτσης, Λώττας, Πεχλιβανόπουλος.
Τις ενέργειες ώστε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Κορίνθου με τον Πανηλειακό έκαναν οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής της ομάδας, στη μνήμη της 26χρονης που έχασε τη ζωή της, από τα πυρά των ληστών στην περιοχή των Ισθμίων.
Είναι σίγουρα ο ελάχιστος φόρος τιμής προς την άτυχη κοπέλα, η οποία έπεσε νεκρή γυρνώντας από τη δουλειά της, την Παρασκευή το βράδυ.
 Ο Πανηλειακός στο κρίσιμο ματς  στην Κόρινθο  είναι υποχρεωμένος να τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αποστολή διανυκτερεύσε  σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι. Σε αυτήν, ο τεχνικός Θόδωρος Βαγγόπουλος, επέλεξε και πήρε 19 παίκτες, που είναι οι εξής: Αθανασόπουλος, Μολώνης, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Αποστολόπουλος, Γεωργόπουλος, Σταματέας, Αλ. Καραχάλιος, Οικονομόπουλος, Ζαγκούρσκας, Σωτηρόπουλος, Σπανός, Κατσαρός, Τομαράς, Παναγόπουλος, Ντάλλας, Γκρίλλας, Μπιταξής. Υπενθυμίζεται, είναι νοκ - άουτ από τη μάχη της Κορίνθου ο Παναγιώτης Καραχάλιος (τραυματίας), ο Παύλος Κυριακίδης (τιμωρημένος) κι ο Κώστας Βλαχόπουλος (τραυματίας).

Ο πρωτοπόρος Παναγιάλειος αγωνίζεται με τον Ρούβα. Η προετοιμασία του Παναιγιάλειου ολοκληρώθηκε  χωρίς απρόοπτα, αφού ο Δημήτρης Ακπαρίδης προπονήθηκε κανονικά και δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο αρχικό σχήμα, το οποίο αναμένεται να έχει πιθανότατα μία αλλαγή στην επιθετική γραμμή, με τους Μπουλούμπαση, Κανελλόπουλο και Μπουρλάκη να διεκδικούν μια θέση. Ο Νίκος Κουρμπανάς κάλεσε 21 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός τον τραυματία Καράδαη, τον ανέτοιμο Λαζανά και τους Γιαννίκο, Λαλαή για λόγους τακτικής. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ρίζος, Μπαλτιμάς, Σούλης, Ακπαρίδης, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Γ. Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος, Σκαρτσίλας, Μπούνας, Κανελλόπουλος, Μπουρλάκης, Μπουλούμπασης, Διαμαντόπουλος, Ρέλλας, Θεοφανόπουλος, Αγουρίδης, Δαλιάνης, Τ. Παπαδόπουλος. Γιά την ομάδα του Ρούβα στο αγωνιστικό σκέλος, ο Αλέκος Κούρτογλου, σύμφωνα με τα όσα έδειξε στις τελευταίες δοκιμές αναμένεται να παρατάξει την ίδια 11άδα που κατέβασε και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Κόρινθο, καθώς ο Κορδονούρης δείχνει πως ξεπέρσασε το πρόβλημα στη γάμπα και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο Πλουσής που δεν υπολογίζεται, καθώς και οι Τζιράκης, Μπολόσης, Ντελίας, Βασιλαρόπουλος για αγωνιστικούς λόγους.

Η "Προο" έχει δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γλυφάδα. Ο Αντώνης Καλαμάκης δεν θα έχει στη διάθεση του για την εν λόγω αναμέτρηση τους ανέτοιμους Λέκκα, Δημήτρη Χόρτσα, τον τραυματία Κοξαράκη, τον τιμωρημένο Κουσουρή και τον Κακαρά που βρίσκεται στη Γερμανία και δοκιμάζεται σε σύλλογο της Β' κατηγορίας. Στα ευχάριστα η επιστροφή των Παπανικόλα και Επιτροπάκη που ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες μέρες.  Ο ΑΟ Γλυφάδας στον Κορυδαλλό θα προσπαθεί να... δραπετεύσει με τη νίκη για να έχει αντίκρυσμα το σημαντικό τρίποντο που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Αχαρναϊκό και να παραμείνει στη θέσεις που οδηγούν στη Β' Εθνική. Από κει και πέρα, εκτός αποστολης από τον Νίκο Παντέλη, θα μείνουν οι τραυματίες Κόκκαλης, Καρλιάμπας και ο τιμωρημένος Φουντουκίδης.
 Ο Α. Ο. Χανίων θέλει τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους, βαθμολογικούς, ψυχολογικούς, απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας.  Η αποστολή του Αστέρα Μαγούλας για το παιχνίδι με τον ΑΟΧ απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Μπαλασάκης, Χάλαρης, Μπιμπίρης, Ιατρού, Τριάντος, Κορνελάτος, Ιακωβάκης, Χρυσάφης, Δημητριάδης, Παγώνης, Μαρίνου (πιθανή ενδεκάδα), Μητσέας, Λελούδας, Μπέχλης, Αλεξίου, Οικονομόπουλος, Μήτκας, Στρατομήτρος. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Έβερετ και ο τραυματίας Γαρουφαλιάς. 
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Φωστήρα μετά το ρεπό που είχε την 18η αγωνιστική, καθώς υποδέχεται την Επισκοπή. Η εν λόγω αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη γιατί σε περίπτωση νίκης κόντρα στην ομάδα της Κρήτης "κλειδώνει" την άνοδο η ομάδα του Ταύρου..
 Η  Καλαμάτα, έχει ρεπό, ενώ ο αγώνας Αχαρναϊκός – Εθνικός Αστέραας δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της Καισαριανιώτικης ΠΑΕ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2.

 Η 19η αγωνιστική
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΡΟΥΒΑΣ
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ–Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
 Α.Ο. ΧΑΝΙΑ–ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ
 ΚΟΡΙΝΘΟΣ–ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ
 ΦΩΣΤΗΡΑΣ–ΕΠΙΣΚΟΠΗ
 ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ–ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 3 - 0 α. α.
Ρεπό η Καλαμάτα