Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Της πήρε τον αέρα.. ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 3-1

Της πήρε τον αέρα (vds)!
Η Ρεάλ τέσσερις μέρες μετά το 3-1 στο «Καμπ Νου» νίκησε εκ νέου την Μπαρτσελόνα με 2-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» έστω και αν παρατάχτηκε με αρκετές αλλαγές!
«Σκασμένοι» για ένα ακόμα ματς οι Καταλανοί που ζήτησαν πέναλτι στο τέλος. Κόκκινη ο Βαλδές!
Και οι πανηγυρισμοί συνεχίζονται στην Μαδρίτη! Μπορεί η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου να ήταν σαφώς πιο σημαντική ωστόσο οι «μερένγκες» απέδειξαν πως πλέον έχουν πάρει τον αέρα των Καταλανών, δίνοντας του και δεύτερο χαστούκι και μάλιστα με σχεδόν μισή ομάδα και τον Ρονάλντο να μπαίνει στο δεύτερο μέρος ως αλλαγή! Η Ρεάλ για την οποία σκόραραν οι Μπενζεμά και Ράμος θα πάει στο «Ολντ Τράφορντ» με την ψυχολογία στα ύψη ενώ είναι πλέον ολοφάνερο πως η Μπάρτσα δεν τραβάει….Ο Μέσι πάλεψε, σκόραρε και έφτασε στην πρώτη θέση των σκόρερ του clasico τον Ντι Στεφάνο, αλλά δεν ήταν αρκετός! Η Ρεάλ είχε δοκάρι με τον Ρονάλντο στο τέλος ενώ οι «μπλαουγκράνα» ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ράμος στον Αντριάνο! Ο Βαλδές αποβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα για διαμαρτυρία.
Η Ρεάλ έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της από την πρόκριση με 3-1 μέσα στο «Καμπ Νου» κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ μόλις στο πέμπτο λεπτό. Ο Μοράτα σέντραρε άψογα στον Μπενζεμά που στο δεύτερο δοκάρι με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ωστόσο στην δεύτερη καλή στιγμή του clasico οι «μπλαουγκράνα» ισοφάρισαν σε 1-1. Στο 18' μετά από κάθετη του Ντάνι Αλβες, ο Μέσι πλάσαρε μέσα από τα πόδια του Σέρχιο Ράμος και νίκησε τον Ντιέγκο Λόπεθ!
Η Ρεάλ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 76' όταν ο Πέπε έβγαλε μόνο του τον Μοράτα απέναντι στον Βαλδές, αλλά ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα έδιωξε σε κόρνερ. Ότι δεν κατάφερε ο νεαρός επιθετικός το πέτυχε στο 82' ο Σέρχιο Ράμος! Ο διεθνής Ισπανός μπακ πήδηξε πιο ψηλά από όλους στο κόρνερ του Μόντριτς και με δυνατή κεφαλιά σημείωσε το 2-1! Ο Ρονάλντο έφτασε μια ανάσα από το να χριστεί σκόρερ στο 88' αλλά το φάουλ του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Βαλδές ενώ ο Πέπε αστόχησε στο ριμπάουντ.
Στο τέλος του αγώνα ο Λάσα δεν έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ράμος στον Αντριάνο. Με την λήξη οι «μπλαουγκράνα»την έπεσαν στον διαιτητή και ο Βαλδές αντίκρισε κόκκινη κάρτα.
Ρεάλ: Ντιέγο Λόπεθ, Πέπε, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο (68' Αρμπελόα), Εσιέν, Μόντριτς, Κακά (57' Ρονάλντο), Καγιεχόν, Μοράτα, Μπενζεμά (57' Κεντίρα)

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Μασεράνο, Πικέ, Ζορντί Αλμπα, Ντάνι Αλβες, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τιάγκο (84΄Τέγιο), Βίγια (67' Αλέξις Σάντσεθ), Πέδρο (77' Αντριάνο), Μέσι