Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Α1 Κορινθίας: Μάχες για τίτλο σε Λουτράκι και Νεμέα - Ντέρμπι στο Σολομό


ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
Με τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο , Σάββατο το πρωτάθλημα της Α1 Κοριθίας. Ο πρωτοπόρος Α. Ο. Λουτρακίου αντιμετωπίζει στο "ΘΩΔΕΙΟ" στάδιο τον Σαρωνικό Γαλατακίου. Στον Σαρωνικό ο Παντελής Κουρούπης, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Αράπογλου, αλλά και στον μόνιμα τραυματία Γιάννη Ροθώνη, αλλά θα έχει κανονικά στη διάθεσή του, τους Αναργύρου και Βλάσση, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Αμφιβολοι είναι είναι οι στρατευμένοι Καζής και Κωσντανταράκης, οι οποίοι αναμένεται να εξασφαλίσουν άδεια από την μονάδα τους. Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός ανιμετωπίζεί την ομάδα της Κλένιας που θέλει πάση θυσία το τρίποντο που θα τις εξασφαλίσει την διατήρηση των στόχων της γιά τίτλο καθώς βρίσκεται ένα πόντο πίσω από τον Α. Ο. Λουτρακίου.
Η πιό ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της ημέρας θα γίνει στο Σολωμό ανάμεσα στον Α.Ο Σπαθοβουνίου και την Ελλάδα Βέλου. Γιά τους γηπεδούχους του Σπύρου Αργυρόπουλου, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Βελέντζα καθώς δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Πέμπτης λόγω πυρετού και πλέον, αύριο το πρωί θα ξεκαθαρίσει αν θα αγωνιστεί ή όχι . Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και στο Σπαθοβούνι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Μετά την ήττα από τον ΑΟ Λουτρακίου η ομάδα έμεινε εκτός διεκδίκησης του τίτλου και πλέον, στόχος είναι να διατηρηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, για να κλείσει πετυχημένα τη σεζόν. Από την άλλη πλευρά στην Ελλάδα Βέλου που έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου, ο Χρήστος Βελέντζας θα δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές , κάποιοι εκ των οποίων έκαναν το ντεμπούτο τους στην κατηγορία, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στο νικηφόρο αγώνα με την Θύελλα Πετρίου.
Στο Δερβένι ο Αστέρας με νέο τεχνικό στον πάγκο του , τον Στέφανο Μεϊμάρογλου και με στόχο τη νίκη υποδέχεται στο γήπεδο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, Αισιοδοξία επικρατεί στο συγκρότημα του Αστέρα, καθώς, παρά τα πολλά προβλήματα απο απουσίες βασικών παικτών του, η ομάδα της Δυτικής Κορινθίας στο ντεμπούτο του νέου προπονητή της, θα επιδιώξει την καλή εμφάνισει και την νίκη. Τιμωρημένοι είναι και εκτίουν την ποινή τους οι Γιώργος Γιαννόπουλος και Βασίλης, Μουτεβέλης ενώ τραυματίες είναι οι Θεόδωρος Φραντζής , Θεόδωρος Καπούς και Σπύρος Αντωνόπουλος . Απαντές δεν υπολογίζονται για τις ανάγκες του αγώνος πονοκεφαλιάζοντας τον νεό τεχνικό τους, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον μάτς με τους Αγιούς Θεοδώρους, τους : Παπαδημητρίου , Μαστρογιαννόπουλο , Βαέλ Ρούτσι , Νίκο Κολιμάδη, Αναγνωστόπουλο, Γιαννακόπουλο, Φωλιά, Πεθαίνο, Αγγελο Μερκούρη, Καραγιαννίδη, Ψαρρός , Νίκο Καλλιτέρη , Τόνυ Τάφα, Κουτρούλη, και Μάκη Μυριώτη. Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου δήλωσε σχετικά με την εν λόγω αναμέτρηση κόντρα στους Αγίους Θεοδώρους:
''Εκτιμώ ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, και θα έχει επιτυχημένη έκβαση ο αγώνας για την ομάδα μας, χωρίς να παραγνωρίζουμε τίς δυσκολίες του αγώνος. Καλώ όλους τους φίλους του Αστέρα Δερβενίου, να στηρίξουν με την παρουσία τους, και το χειροκρότημα τους τις προσπάθειες τών παικτών μας, και αυτοι με τήν σειρά τους θα τους ανταμείψουν με την καλή απόδοση τους''. Επίσης ο νέος τεχνικός του Αστέρα γιά την έναρξη συνεργασίας του με την ομάδα του Δερβενίου έκανε την εξής δήλωση: ''Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τό σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου, της ομάδος ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, για την τιμή που μου έκανε, και μου ανέθεσε την τεχνική ηγεσία της ομάδος. Η στόχευση μου απο σήμερα, είναι να δώσω τόν καλύτερο μου εαυτό, ώστε να οδηγηθει η ομάδα, μέχρι την λήξη του πρωτθλήματος, στην καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, και να τερματίσει όσο πιό ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Εχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στίς δυνάμεις, και πιστεύω ότι και στην συνεργασία μου με τον ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, όλα θα πάνε καλά. Τα υπόλοιπα στό γήπεδο''.
Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου κόντρα στον Πανσολυγειακό.
Ο Χρήστος Αρδίζογλου θα έχει στη διάθεσή του, τον Χατζηνικολή που εξέτισε την ποινή του, αλλά όχι και τους τραυματίες Μίχα και Μπαλή. Εκτός ομάδας στα τελευταία ματς, είναι οι Χόντια και Μαρτίνος. Στην ομάδα του Σοφικού ο Τάσος Πέρρας θα στερηθεί , των υπηρεσίων του τιμωρημένου Νίκου Καρβούνη , ο οποίος θα λείψει από τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας του. Εκτός θα είναι και ο Παναγιώτης Ρωτίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ανεβασμένοι είναι οι Μουρατίδης Ι. και Σταθογιαννόπουλος
Ο Εθνικός Ξυλοκερίζης αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και θέλει την νίκη για να παραμείνη στην κατηγορία, ενώ η Θύελλα Πετρίου αντιμετωπίζει τον Πανκαμαριακό.. Τέλος ο Ηρακλής Λεχαίου , στο ντέρμπι της ουράς, θα πάρει τρίποντο στα "χαρτιά" από την γειτονική ομάδα της Προοδευτικής Περιγιαλίου η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

24η αγωνιστική
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΕΒΕΝΙΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 3-0 α.α.