Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

MVP 21ης αγωνιστικής, Α1 Κορινθίας: Σταύρος Αντωνόπουλος (ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ)

MVP 21ης αγωνιστικής, Α1 Κορινθίας: Σταύρος Αντωνόπουλος (ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ)

Άλλη μια ψηφοφορία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου της αγωνιστικής ολοκληρώθηκε, στην apopsi24.gr  με τον Αστέρα Δερβενίου για 2η συνεχόμενη αγωνιστική, να βλέπει ποδοσφαιριστή του να παίρνει αυτόν τον άτυπο τίτλο.
Αυτή τη φορά, ο Σταύρος Αντωνόπουλος, ο μέσος της ομάδας, ο οποίος πραγματικά «έκοβε» και «έραβε» στο χώρο του κέντρου στο νικηφόρο πέρασμα (0-3) επί του Πετρίου, ενώ ήταν αυτός που έδωσε και την ασίστ στο 1ο γκολ.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον παίκτη του Δερβενίου και φυσικά δέχθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση να μας μιλήσει:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν και συγχρόνως να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που πήραν μέρος σε αυτή τη διαδικασία. Το πρωτάθλημα πλησιάζει σιγά - σιγά στο τέλος του και σκοπός του Αστέρα είναι να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια, συνδυάζοντας καλό ποδόσφαιρο! Κάτι που έγινε στα δυο προηγούμενα ματς με τον Νίκο Κολιμάδη υπηρεσιακό προπονητή και σίγουρα δεν έγινε στον αγώνα με το Καμάρι. Τρανή απόδειξη ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα ματς, παρά μόνο όταν τα κάνεις με την απόδοση σου μέσα στο γήπεδο να δείχνουν εύκολα... Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλους, υγεία και...κουράγιο!”

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΨΗΦΟΙ: 334

Αντωνόπουλος Σ. (ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ) Ψήφοι: 154 46.1%
Διπλός Ν. (ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ) Ψήφοι: 43 12.9%
Σκούρτης Γ. (ΚΛΕΝΙΑ) Ψήφοι: 42 12.6%
Σταθογιαννόπουλος Σ. (ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ) Ψήφοι: 12 3.6%
Χρυσαφίδης Μ. (ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ) Ψήφοι: 83 24.9%